Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ludovic Orban, anunt oficial despre relaxarea masurilor. Decizia luata de Guvern

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, anunt oficial despre relaxarea masurilor. Decizia luata de Guvern

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat oficial ce se intampla cu relaxarea masurilor in contextul pandemiei de coronavirus, dar si cu echimamentele medicale. Ludovic Orban, anunt oficial despre relaxarea masurilor Ludovic Orban a dat cele mai noi informatii,in direct la Digi 24. Mentionam ca astazi a fost votat in Parlament si decretul prezidential de prelungire . continuă pe Playtech

Ludovic Orban: A scazut numarul romanilor care se intorc in tara. Le multumesc celor care au luat decizia de a nu veni

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat ca a scazut numarul romanilor care se intorc in tara in aceasta perioada. Desi autoritatile se asteptau ca inainte de Sarbatorile Pascale sa vina foarte multi romani, Ludovic Orban a tinut sa le multumeasca celor din Diaspora.

Ludovic Orban, sageti catre Tariceanu: Peroreaza unii care habar nu au de testare despre numarul testelor. Ce capacitate de testare pe zi are Romania

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa-i spuna cum mai sta Romania cu numarul de testari pe zi, in conditiile in care de cateva zile Calin Popescu-Tariceanu acuza Guvernul ca ascunde datele despre testare.

Ludovic Orban, despre amanarea platii ratelor: Sa ne asiguram ca toate bancile aplica legea Florin Citu: Sunt persoane care au avut ratele amanate si printr-un SMS (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, ca s-a ajuns la zi cu rambursarea TVA. in aceeasi sedinta, premierul Ludovic Orban a cerut ca Executivul sa aiba un .

Ludovic Orban despre prelungirea starii de urgenta: inca nu suntem la varful pandemiei

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca este necesara prelungirea starii de urgenta deoarece Romania nu a ajuns inca in varful pandemiei, care este preconizat a fi in perioada 20 aprilie 5 mai.

Bogdan Chirieac: Cu Ludovic Orban, PNL nu are nicio sansa sa mai castige alegerile

Bogdan Chirieac prevede un viitor sumbru, pe plan politic, pentru premierul Ludovic Orban si PNL. Analistul politic spune ca partidul liberalilor nu are nicio sansa sa mai castige alegerile cu Orban la conducere.

Cand s-ar putea redeschide scolile. Anuntul premierului Ludovic Orban

Prim-ministrul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca scolile se vor deschide cand ne va permite contextul epidemiologic, chiar daca asta va insemna 1 iunie. Premierul a facut referire la unele solutii care se cauta eventual impartirea elevilor pe grupe. Niciodata nu am luat in calcul amanarea anului scolar sau neorganizarea examenelor, a precizat premierul.

Ludovic Orban a primit asigurari ca 30 iunie ramane termenul de punere in circulatie pentru magistrala M5 de metrou

Premierul Ludovic Orban a verificat, joi, stadiul lucrarilor la Magistrala M5 de metrou, sectiunea Raul Doamnei - Eroilor, alaturi de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, primind asigurari ca termenul de punere in circulatie ramane 30 iunie anul acesta.

Au politistii plan de amenzi? Ce spune agentul sunat de Ludovic Orban dupa ce a reclamat presiuni ale sefilor ierarhici

Un politist din Timis, lider de sindicat, sustine ca a fost sunat de Ludovic Orban dupa ce, intr-o scrisoare deschisa transmisa premierului, politistul a reclamat ca superiorii fac presiuni asupra politistilor pentru a da amenzi.

Un politist din Timis a fost sunat de Ludovic Orban: Sa se termine cu goana dupa amenzi

Un politist din Timis a fost sunat de premierul Ludovic Orban, dupa ce s-a plans, intr-o postare pe Facebook, ca politistii sunt incurajati sa dea amenzi.

Cand revin copiii pe bancile scolii: Ludovic Orban a facut anuntul si s-ar putea sa te socheze

In plina pandemie, cu un numar de decese care creste in fiecare zi, Ludovic Orban s-a aruncat sa defineasca o data exacta pentru reinceperea cursurilor. Presedintele Klaus Iohannis a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )