Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ludovic Orban, jignit dur dupa prezentarea demisiei: Un gest iresponsabil, este inconstient. Pe cine a suparat

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, jignit dur dupa prezentarea demisiei: Un gest iresponsabil, este inconstient. Pe cine a suparat

In urma rezultatelor finale ale alegerilor parlamentare 2020, partidul PSD a iesit invingator, in detrimentul actualei guvernari condusa de PNL. Potrivit recomandarilor presedintelui tarii, fostul premier al Romaniei, Ludovic Orban, si-a anuntat oficial demisia in cursul serii de ieri. Vestea a venit ca unfulger pentru multa lume, dat fiind faptul ca totul s-a intamplat foarte . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a avut o prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare 2020.

Ludovic Orban, primele declaratii dupa discutiile cu Iohannis: Nu am vorbit despre ministere. USR isi da cu parerea fara sa fi luat noi o decizie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se intalneste in aceasta seara cu liderii liberali, dupa discutiile avute cu presedintele Klaus Iohannis. Fostul premier a stat de vorba cu reporterul Antena 3 acreditat la PNL, Berta Popescu, si i-a raspuns la mai multe intrebari.

VIDEO Ludovic Orban revendica victoria in alegeri: Sunt foarte increzator in capacitatea PNL de a construi o majoritate parlamentara alaturi de fortele democratice euro-atlantiste

Premierul Ludovic Orban s-a declarat increzator ca PNL va reusi sa formeze o majoritate parlamentara alaturi de fortele democratice euro-atlantiste pentru a forma un guvern intr-un termen cat mai scurt.

Ludovic Orban a reactionat imediat dupa exit-poll. Ce a spus despre voturile PSD

Ludovic Orban a reactionat imediat dupa exit-poll-ul de a ora 21:00. Ce a spus despre voturile PSDde la alegerile Parlamentare 2020, vedeti in randurile de mai jos. PNL crede ca a castigat alegerile Parlamentare Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa incheierea votului la alegerile Parlamentare 2020. Rezultatul alegerilor il vom cunoaste dupa finalizarea .

Ce i-a promis Klaus Iohannis lui Ludovic Orban ca va primi, dupa demisia din functia de prim-ministru

Incep sa se clarifice imprejurarile demisiei lui Ludovic Orban din functia de prim ministru, act care a antrenat si demisia automata a cabinetului sau.

Ludovic Orban: Sper ca intr-un timp cat mai scurt sa se poata ajunge la prezentarea unei formule de guvernare si a unui program de guvernare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a explicat ca primul si cel mai important lucru este sa avem aproximativ o imagine cat mai aproape de rezultatul final, care sa ne permita sa facem calculele.

Ludovic Orban: PNL poate forma o majoritate parlamentara. Sunt posibili parteneri cei de la USR-PLUS si UDMR Demisia mea, un gest de demnitate si onoare (VIDEO)

Ludovic Orban a vorbit, marti, despre demisia sa de la Palatul Victoria si despre sansele PNL de a contura o majoritate parlamentara. Liderul libralilor a sustinut ca depunderea mandatului de premier a fost un.

Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri. Primeste o noua lovitura

Marti, Ion Cristoiu a vorbit despre schimbarile din interiorul PNL dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Potrivit jurnalistului, demisia lui Ludovic Orban de la sefia Guvernului va declansa batalii interne pentru sefia PNL. Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri Potrivit publicistului, schimbarile rapide care au avut loc pe scena politica dupa .

Cine este Ilie Bolojan. Poate fi premier dupa Ludovic Orban: a schimbat total fata unui oras important

PNL a pierdut alegerile parlamentare, desi se bazau pe procentele de popularitate din ultimele sondaje. Aceasta infrangere l-a determinat pe Klaus Iohannis sa-i ceara demisia lui Ludivoc Orban din functia de Prim-Ministru. Deja se vehiculeaza o lista scurta de nume pentru ocuparea functiei lasate vacante de Orban. Printre numele vehiculate se regaseste si cel al .

Ludovic Orban, lovit de previziunile Patriarhului Daniel: Dumnezeu nu se lasa batjocorit

In urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020, Ludovic Orban, in frunte cu Partidul National Liberal, a obtinut mai putine voturi decat opozitia, astfel ca, nu dupa mult timp, acesta a fost nevoit sa-si anunte demisia. intamplator sau nu, evenimentul a avut loc la doar 50 de zile distanta dupa ce Patriarhul Daniel i-a prevestit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )