Libnet.ro
UNICEF

23:46

Ludovic Orban a reactionat imediat dupa exit-poll. Ce a spus despre voturile PSD

Playtech Playtech,
Ludovic Orban a reactionat imediat dupa exit-poll. Ce a spus despre voturile PSD

Ludovic Orban a reactionat imediat dupa exit-poll-ul de a ora 21:00. Ce a spus despre voturile PSDde la alegerile Parlamentare 2020, vedeti in randurile de mai jos. PNL crede ca a castigat alegerile Parlamentare Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa incheierea votului la alegerile Parlamentare 2020. Rezultatul alegerilor il vom cunoaste dupa finalizarea . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a avut o prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare 2020.

VIDEO Ludovic Orban revendica victoria in alegeri: Sunt foarte increzator in capacitatea PNL de a construi o majoritate parlamentara alaturi de fortele democratice euro-atlantiste

Premierul Ludovic Orban s-a declarat increzator ca PNL va reusi sa formeze o majoritate parlamentara alaturi de fortele democratice euro-atlantiste pentru a forma un guvern intr-un termen cat mai scurt.

Ludovic Orban, despre incendiul de la Clinica Medicala III din Targu-Mures: Noi am dispus evaluarea tuturor instalatiilor. Se finalizeaza pana saptamana viitoare raportul (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, vineri, intrebat fiind despre incendiul de la Clinica Medicala III din Targu-Mures, ca a dispus evaluarea tuturor instalatiilor din spitale, raport ce se va finaliza.

Ludovic Orban, noi detalii despre redeschiderea pietelor: Administratorii si primarii se vor implica cu adevarat pentru respectarea regulilor de protectie sanitara

Premierul Ludovic Orban a oferit vineri noi detalii despre redeschiderea pietelor. Potrivit premierului, aceasta masura se va implementa cu respectarea unor masuri sanitare stricte si va intra in vigoare odata cu.

LUDOVIC ORBAN: Dupa trei ani, am reusit sa impiedicam PSD sa faca rau Romaniei si romanilor

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca in urma cu patru ani PSD aproape a reusit sa captureze Romania , din cauza faptului ca multi au crezut ca nu e important sa vina la vot, iar presedintele Klaus Iohannis, PNL si fortele democratice au reusit sa impiedice acest partid sa faca rau romanilor.

Ludovic Orban, declaratie solemna in fata romanilor. Ce se va intampla dupa alegeri: Garantez 100%

Premierul Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de miercuri despre situatia actuala a Romaniei privind trendul descendent al numarului de cazuri de COVID-19. Totodata, premierul a recunoscut ca in aceasta perioada a vacantelor s-a efectuat un numar mai mic de teste, insa lucrurile vor reveni in scurt timp la normal. Pentru ca rivalii politici .

Ludovic Orban, despre prioritatile PNL: Vrem sa modificam legea privind statutul deputatilor si senatorilor pentru a nu mai permite circoteca cu unii care isi demisia in ultima zi, dar de fapt nu isi dau demisia pentru a nu beneficia de pensia speciala

Premierul Ludovic Orban a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca una dintre prioritatile PNL dupa data de 6 decembrie este modificarea statutului deputatilor si senatorilor astfel i.

Ludovic Orban: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei

Premierul Ludovic Orban a spus la iesirea de la urne ca a votat pentru ca Romania sa devina o tara d.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre redeschiderea pietelor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Vesti bune pentru milioane de romani. Ludovic Orban a adus la cunostinta in cursul serii de miercuri ca astazi, 3 decembrie 2020, se va discuta in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta despre posibilitatea redeschiderii pietelor, avand trei mari argumente pe care se bazeaza. Acesta a tinut sa precizeze, de asemenea, ca decizia .

LUDOVIC ORBAN, DESPRE PROBLEMELE DE PE TRONSONUL DE AUTOSTRADA A7: E o defectiune la un rost care va fi remediata in cel mai scurt timp

Premierul Ludovic Orban a afirmat, astazi, ca problemele de pe Tronsonul de autostrada A7 sunt cauzate de o defectiune la un rost, problemele urmand a fi remediate in cel mai scurt timp.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )