Libnet.ro
UNICEF

11:15

Premierul Romaniei, desfiintat cu argumente: Ludovic Orban minte! Fals si mincinos!

Playtech Playtech,
Premierul Romaniei, desfiintat cu argumente: Ludovic Orban minte! Fals si mincinos!

Premierul Romaniei a facut o greseala majora in ultimele 24 de zile. S-a aruncat la niste afirmatii nefondate, atacuri la persoana, care l-ar putea costa scump. Consecintele nu au. continuă pe Playtech

Premierul, consultari cu autoritatile locale. Ce au cerut liderii locali Guvernului si cum le-a raspuns Ludovic Orban (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a desfasurat o runda de consultari cu autoritatile locale din tara, joi, cu privire la proiectul de OUG privind rectificarea bugetara, pentru a evalua impactul epidemiei de co.

Premierul Ludovic Orban, despre incidentul de pe Aeroportul din Cluj-Napoca: MAIm-a informat ca a fost demarata o ancheta pentru a stabili vinovatiile Ne asteptam sa plece peste 80.000 de romani

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a comentat joi seara, dupa sfarsitul sedintei de Guvern, haosul care a avut loc pe Aeroportul International din Cluj Napoca, unde aproximativ 1. 500 de romani asteptau.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN A ANUNTAT: Demnitarii si functionarii publici, in somaj tehnic de solidaritate

Functionarii publici vor lucra prin rotatie cate 15 zile, deoarece este nevoie ca greutatea crizei provocata de epidemia Covid-19 sa fie suportata, solidar, si de angajatii din sistemul bugetar, a declarat premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei de guvern de ieri, care se afla in desfasurare la inchiderea editiei.

Ludovic Orban, detalii despre Ordonanta nr.8 care vizeaza interzicerea exportului de cereale: Nu se refera si la statele UE Cum raspunde premierul la intrebarea daca urmeaza o criza alimentara

Premierul Ludovic Orban a oferit vineri noi precizari cu privire la Ordonanta militara nr. 8 care, printre altele suspenda exportul de cereale si de produse agricole pe durata starii de urgenta. intr-o.

Premierul Ludovic Orban face un nou apel la romani sa respecte distantarea sociala

Premierul Ludovic Orban a declarat ca masura prelungirii programului pietelor agroalimentare in peri.

Premierul Ludovic Orban face un nou apel la romani sa respecte distantarea sociala

Premierul Ludovic Orban a declarat ca masura prelungirii programului pietelor agroalimentare in peri.

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii sa o demita pe Sorina Pintea din functia de manager al Spitalului din Baia Mare

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dupa sedinta de guvern, sa o demita pe Sorina Pintea din functia de manager al Spitalului Judetean Baia Mare.

Ludovic Orban, despre OUG privind bugetarii: Unii ar putea lucra 15 zile si apoi sa stea acasa pe 75% din salariu

Premierul Ludovic Orban a vorbit miercuri seara, la B1 TV, despre Ordonata de Urgenta care-i vizeaza pe bugetari si spune ca s-ar putea lua o masura similara somajului tehnic din privat. Ne-am gandit la un mecanism relativ simplu, in care impartim angajatii in doua jumatate din angajati lucreaza 15 zile, restul de 15 zile urmand sa fie intr-o forma de somaj tehnic platiti la fel cum sunt platiti cei din somaj tehnic, cu 75% - restul de 15 zile vin la munca ceilalti, care au stat in somaj tehnic perioada respectiva, a declarat premierul, la B1 TV. Orban, despre pandemia de coronavirus: Exista tendinta de apropiere de un platou.

Premierul Ludovic Orban: Exista o tendinta de apropiere de un platou, adica de un numar constant de cazuri noi Deja se produc in Romania masti chirurgicale, combinezoane, substante dezinfectante, iar numarul producatorilor va creste

Premierul Ludovic Orban a subliniat ca, in acest moment, exista o tendinta de apropiere de un platou, in conditiile in care nu suntem intr-o situatie de crestere a numarului de cazuri noi.

LUDOVIC ORBAN: OUG prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic ar putea fi adoptata saptamana viitoare

Proiectul de ordonanta de urgenta prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic este gata si ar putea fi adoptat saptamana viitoare, a anuntat premierul Ludovic Orban.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )