Libnet.ro
UNICEF

15:01

Proiectul de la Dacia care poate salva vietile romanilor. Anuntul important facut de Orban

Playtech Playtech,
Proiectul de la Dacia care poate salva vietile romanilor. Anuntul important facut de Orban

Dacia va relua, treptat, productia. Dar miza, pe perioada imediat urmatoare, nu va fi doar pe masini. Ludovic Orban, premierul Romaniei, a oferit informatii suplimentare despre demersul de-a. continuă pe Playtech

Consultanti: Concordatul preventiv poate salva multe dintre firmele afectate de criza

Accentuarea crizei economice, pe fondul pandemiei de coronavirus, a afectat deja cateva zeci de mii de firme, care angajeaza peste 1,2 milioane de salariati, iar primele efecte s-au vazut in suspendarea activitatii, in somajul tehnic si disponibilizarile de personal. Accentuarea crizei ar putea duce la un val semnificativ de insolvente si falimente. Exista insa o alternativa care poate salva multe dintre companii concordatul preventiv, o procedura mai eficienta decat insolventa.

SIERRA QUADRANT: Concordatul preventiv poate salva multe dintre firmele afectate de coronacriza

Accentuarea crizei economice, pe fondul pandemiei de coronavirus, a afectat deja cateva zeci de mii de firme, care angajeaza peste 1,2 milioane de salariati, iar primele efecte s-au vazut in suspendarea activitatii, in somajul tehnic si disponibilizarile de personal. Accentuarea crizei ar putea duce la un val semnificativ de insolvente si falimente, au transmis, vineri, reprezentantii Sierra Quadrant, intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )