Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sute de romani participa la marsul de comemorare al victimelor din 1989. Ce s-a intamplat cand au aparut Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Playtech Playtech,
Sute de romani participa la marsul de comemorare al victimelor din 1989. Ce s-a intamplat cand au aparut Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Au trecut 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989. Multi din cei care astazi au iesit in strada pentru a comemora evenimentele din 1989, in numar mare, au parcurs traseul de la Kilometrul zero, Piata Universitatii, spre Piata Victoriei. Sute de romani participa la marsul de comemorare al victimelor din 1989 La evenimentul . continuă pe Playtech

Sute de oameni au participat la marsul in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Iohannis si Orban, prezenti la mars FOTO

Sute de persoane au participat la marsul pentru comemorarea victimelor Revolutiei din 1989. Participantii au pornit in jurul orei 17. 15 din Piata Victoriei spre Piata Universitatii. in Piata Revolutiei au fost citite numele tuturor mortilor de la Revolutia din decembrie 1989. Presedintele Iohannis a participat si el la acest mars.

Andreea Berecleanu, marturisiri emotionante despre Revolutia din 1989. Prezentatoarea de la Antena 1 avea doar 15 ani

Ca multi dintre noi, vedetele micului ecran, incearca sa-si aduca aminte unde si ce faceau in momentul declansarii evenimentelor din decembrie 1989. Printre acestea se numara si vedeta Observatorului Antena 1, Andreea Berecleanu. Andreea Berecleanu, marturisiri emotionante despre Revolutia din 1989 Recent, intr-un interviu acordat celor de la UNICA, Andreea a dat un interviu dupa .

Cronologia Revolutiei Romane din 1989. Filmul evenimentelor, pe zile. Ce s-a intamplat de pe 14 decembrie pana pe 25

In 2019 se implinesc 30 de ani de la Revolutia Romana din 1989. Sirul evenimentelor a debutat inca de pe 14 decembrie, iar revolta romanilor care a inceput in Timisoara a reusit sa cuprinda intreaga tara. Regimul comunist al lui Nicolae Ceausescu a picat, insa in noaptea de 17 spre 18 decembrie, dictatorul a ordonat .

Peste 40 de platani au fost plantati in Braila, in memoria eroilor martiri cazuti in Revolutia din 1989

O actiune de plantare a 46 de platani, in memoria celor 46 de eroi martiri cazuti la Braila in Revolutia din 1989, a avut loc vineri, in Parcul Monument din municipiul Braila, transmite Agerpres. Aceasta.

Rezolutia privind comemorarea Revolutiei romane din 1989 a fost votata de Parlamentul European. Statul roman sa intensifice eforturile pentru aflarea adevarului - DOCUMENT

Proiectul de rezolutie privind comemorarea a 30 de ani de la Revolutia romana din decembrie 1989 a fost adoptat, joi, de parlamentarii europeni reuniti in plen la Strasbourg. Prin aceasta rezolutie, legislativul european solicita statului roman sa-si intensifice eforturile pentru elucidarea adevarului privind Revolutia din decembrie 1989.

Cine este fata cu steagul, simbolul victoriei Revolutiei din 1989

Gabriela Nanus, fata cu steagul din 22 decembrie 1989, e un simbol al victoriei Revolutiei Romane.

Marcel Velea, iesire-soc cu privire la Revolutia din 1989: Cer scuze pentru greselile unor indivizi care n-au facut cinste MAI

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, isi cere scuze, in numele politistilor onesti si patrioti din institutia pe care o conduce, pentru greselile facute de unii indivizi, care nu au facut cinste, de-a lungul timpului, acestui minister, inclusiv in Revolutia din Decembrie 1989.

De ce Revolutia din 1989 ar fi inceput la Iasi si nu la Timisoara?

Pe data de 16 decembrie 1989 a izbucnit un protest in Timisoara, ca raspuns la incercarea guvernului de a-l evacua pe pastorul reformat Laszlo T337;kes.

Proiectul de tara al Revolutiei romane din 1989

Cat de dificil este sa inchegi un proiect de tara se vede din esecul presedintelui Klaus Iohannis, care desi si-a asumat public acest demers si a convocat o comisie speciala la Cotroceni nu a reusit sa il duca pana la capat in primul mandat, adica in cinci ani de zile.

Cine este atacatorul de la sediul FSB din Moscova. Bilantul victimelor din Rusia

Barbatul a deschis focul, folosind o pusca Kalasnikov, chiar in sediul securitatii, insa a fost neutralizat de catre autoritati. Presa din Rusia transmite ca atacatorul a reusit sa faca si cateva victime, in timpul scurt in care a actionat. Pana acum au fost confirmate cateva decese, iar alarma a fost data in seara de joi, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )