Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vela anunta prima ordonanta militara, dupa prelungirea starii de urgenta. Care sunt noile masuri

Playtech Playtech,
Vela anunta prima ordonanta militara, dupa prelungirea starii de urgenta. Care sunt noile masuri

Premierul Ludovic Orban, ministrul Internelor, Marcel Vela, si secretarul se stat Raed Arafat participa, joi dupa-amiaza, la o sedinta de urgenta la sediul Ministerului Afacerilor Interne MAI), unde se pare ca pun la cale o noua ordonanta militara, potrivit unor surse citate de Mediafax. UPDATE: Ministrul Internelor, Marcel Vela a anuntat o noua ordonanta de . continuă pe Playtech

VIDEO Lumina de la patrula: Vela expune politistii la COVID-19 trimitandu-i cu lumanari aprinse in spitale si in zonele carantinate

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, marti, ca patrule de politie vor duce lumina sfanta in spitale si in zonele aflate in carantina. in acest sens a fost semnat un protocol intre Ministerul de Interne si Biserica Ortodoxa. De asemenea, in noaptea de inviere, romanii vor putea iesi in fata blocurilor in care locuiesc sa ia lumina sfanta de la voluntari. Pentru a deveni legal protocolul este nevoie insa de o Ordonanta Militara.

Ordonanta militara 9. Cand ar putea fi emisa si cui se adreseaza aceasta

Ordonanta militara nr. 9 urmeaza sa fie adoptata in cursul acestei saptamani, asa cum a declarat insusi ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. Noile reglementari date in contextul starii de urgenta.

Vela: Astazi sau maine va fi emisa o noua ordonanta militara

Marti sau miercuri va fi emisa o noua ordonanta militara, prin care se vor face anumite clarificari cu privire la sarbatorile pascale, a anuntat, marti, la Azuga, ministrul de Interne, Marcel Vela.

Ordonanta militara nr. 9. Ce masuri cuprinde si ce prevederi sunt eliminate din ordonanta militara nr. 8

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat joi adoptarea Ordonantei Militare cu numarul 9, care vine cu mai multe schimbari pentru navigatori, agricultori si pentru economie. Astfel, exporturile de grau pot fi reluate, insa zborurile spre si dinspre mai multe destinatii au fost anulate. Ce masuri cuprinde ordonanta militara nr. 9 Un alt punct important .

Ordonanta militara 9 din 2020. Document oficial

Ordonanta militara 9 din 2020 a fost adoptata, astazi, 16 aprilie, iar masurile aflate in documentul oficial au fost anuntate de ministrul de Interne, Marcel Vela, in cadrul unei declaratii de presa.

Ordonanta Militara nr. 9 suspenda noi zboruri. Sunt reguli si pentru pietele agroalimentare si exporturile de cereale

Ordonanta Militara nr. 9, prezentata joi de ministrul de Interne Marcel Vela, suspenda noi zboruri si reglementeaza activitatile din pietele agroalimentare, dar si exporturile de cereale.

Aeroportul Otopeni anunta cand s-ar putea relua zborurile suspendate de Ordonanta Militara nr. 9

Ordonanta Militara nr. 9 a prelungit masura suspendarii zborurilor catre mai multe tari, stabilind perioada pentru care se va aplica aceasta masura, a anuntat joi Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB).

Conditiile puse de partidul lui Victor Ponta pentru a vota prelungirea starii de urgenta

Biroul Executiv al Pro Romania a decis, luni, sa le propuna parlamentarilor partidului sa voteze prelungirea starii de urgenta numai daca presedintele Klaus Iohannis si Ludovic Orban raspund pozitiv unui numar de 15 masuri solicitate de Pro Romania, printre care excluderea oricarei scaderi de salarii si pensii. in caz contrar, parlamentarii Pro Romania vor vota impotriva la prelungirea starii de urgenta.

Marcel Ciolacu: Prelungirea starii de urgenta fara masuri pentru prevenirea unui dezastru economic ar fi o inconstienta totala

Presedintele PSD Marcel Ciolacu ii cere presedintelui Iohannis si Guvernului PNL ca prelungirea starii de urgenta sa fie insotita obligatoriu de masuri economice si sociale. Prelungirea starii de urgenta fara o minima garantie ca vor fi luate masurile corecte si necesare pentru prevenirea unui dezastru economic ar fi o inconstienta totala, spune Ciolacu. Vezi solicitarile presedintelui PSD.

Marcel Ciolacu: Prelungirea starii de urgenta, fara o perspectiva economica, ar fi un dezastru. Nu vom fi de acord sa avem inca o luna pierduta pentru cetateni si pentru economie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca prelungirea starii de urgenta, fara o perspectiva economica, ar fi un dezastru. Ciolacu transmite ca oamenii de rand si mediul de afaceri asteapta de la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )