Libnet.ro
UNICEF

15:15

Veste proasta pentru pensionari: cat mai intarzie plata pensiilor pe ianuarie. Scuza lui Orban

Playtech Playtech,
Veste proasta pentru pensionari: cat mai intarzie plata pensiilor pe ianuarie. Scuza lui Orban

Pensionarii din Romania continua sa se afle intr-o situatie foarte dificila. Plata drepturilor financiare pe luna ianuarie a acestui an este amanata, iar Ludovic Orban are o scuza pentru acest set de circumstante. Se vehicula de vreo cateva zile posibilitatea intarzierii platii pensiilor in luna ianuarie a acestui an, la nivel national. Detaliile oficiale pe . continuă pe Playtech

Punct de amenda 2020. Veste proasta pentru toti soferii

Veste proasta pentru soferii care sunt prinsi in aceste zile incalcand regulile de circulatie.

PLUS critica PNL pentru cooptarea traseistilor din Pro Romania: O veste proasta pentru cei care au crezut ca liberalii sunt alternativa la PSD

PLUS a criticat luni decizia PNL de a-i primi in partid pe Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu si restul fostilor membri Pro Romania care au votat pentru investirea Guvernului. Presedintele executiv al PLUS Dragos Tudorache a reamintit ca Daniel Constantin a facut parte din primul Guvern Dragnea-Grindeanu, cel care a initiat si adoptat Ordonanta 13.

Veste uriasa pentru Simona Halep. Pe ce loc se afla romanca, la inceput de an

Vestile sunt uriase pentru Simona Halep, la inceputul anului 2020. Sportiva se afla pe o pozitie fruntasa, spre bucuria fanilor sai, care la randul lor au putut remarca acest lucru. in aceasta luni, topul WTA a fost actualizat si jucatoarea de tenis a putut fi observata intr-un alt loc in top. Veste uriasa pentru Simona .

Marcel Ciolacu, despre congresul PSD din 2020: Am o veste buna pentru colegi. Nu stiu cat de buna e pentru Orban

Marcel Ciolacu a precizat, duminica, in emisiunea Subiectiv ca nu s-a decis in privinta candidaturii sale la functia de presedinte al PSD. in acelasi timp, presedintele interimar al social-democratilor a subliniat ca partidul a fost bine pregatit in privinta propriilor alegeri, dat fiind faptul ca urmeaza Congresul PSD, cat si in privinta alegerilor locale si parlamentare din acest an.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )