Libnet.ro
UNICEF

10:00

Victorie pentru Ludovic Orban! Ce functie va ocupa fostul premier al Romaniei de azi inainte. Anuntul facut dupa miezul noptii

Playtech Playtech,
Victorie pentru Ludovic Orban! Ce functie va ocupa fostul premier al Romaniei de azi inainte. Anuntul facut dupa miezul noptii

Veste buna pentru sustinatorii lui Ludovic Orban. in cursul noptii de astazi, fostul premier a fost ales ales presedinte al Camerei Deputatilor. Acesta a reusit sa-l invinga pe contracandidatul sau, Alfred Simonis PSD) cu 179 de voturi pentru si 110 impotriva, in timp ce adversarul politic a primit 110 voturi pentru si 179 impotriva. Votul . continuă pe Playtech

Iker Casillas a revenit la Real Madrid Ce functie va ocupa fostul portar

Clubul Real Madrid a anuntat, marti, ca fostul fotbalist Iker Casillas s-a alaturat fundatiei gruparii madrilene in calitate de director general adjunct.

Ludovic Orban: Suntem pregatiti sa derulam toate procedurile pentru investirea Guvernului in cel mai scurt timp posibil (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a oferit mai multe detalii despre intalnirea coalitiei cu presedintele Klaus Iohannis, eveniment ce a avut loc marti, la Palatul Cotroceni, in cadrul consultarilor desfasurate.

Klaus Iohannis i-a cerut lui Ludovic Orban sa incheie repede negocierile pentru formarea Guvernului pana de Craciun - surse

Klaus Iohannis i-ar fi cerut lui Ludovic Orban sa termine mai repede negocierile pentru formarea viitorului guvern pentru ca acesta sa fie investit pana la Craciun, au afirmat, pentru Antena 3, surse politice.

Ludovic Orban anunta progrese foarte importante in negocierile cu USR-PLUS si UDMR pentru definitivarea programului de guvernare: Vom discuta si calendarul investirii Guvernului

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat progrese importante in negocierile cu USR-PLUS si UDMR pentru definitivarea programului de guvernare. Acesta a precizat ca doua capitole au mai ramas de discutat, unele.

Ludovic Orban: Este impartirea care s-a putut face pentru a ajunge la o intelegere

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca intre el si liderii liberali din teritoriu nu exista n.

Ludovic Orban: Procedurile de investire a Guvernului se vor desfasura cel mai probabil in cursul zilei de miercuri (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, a anuntat ca procedurile de investire a noului Guvern se vor derula cel mai probabil in cursul zilei de miercuri. Ludovic Orban, despre procedurile de.

Ludovic Orban, ales presedinte al Camerei Deputatilor. Cum arata noua conducere

Ludovic Orban a fost ales, in noaptea de luni spre marti, presedinte al Camerei Deputatilor, cu 179 de voturi pentru si 110 impotriva. Contracandidatul liderului PNL a fost Alfred Simonisde la PS.

Ludovic Orban, ales in functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost ales, luni seara, in functia de presedinte al Camerei Deputatilor, cu 179 de voturi pentru.

Ludovic Orban, ales presedinte al Camerei Deputatilor

Liderul PNL Ludovic Orban a fost votat, luni noapte, dupa 16 ore de sedinta, presedinte al Camerei Deputatilor in noua legislatura. Orban a primit 179 de voturi.

Ludovic Orban: Am finalizat o orientare a modului in care urmeaza sa fie definite pozitiile de rang 2 si 3 din structura guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a explicat, sambata seara, cum se vor imparti fiunctiile de rang 2 si 3 din structura Guvernului. Anuntul facut de Ludovic Orban Suntem la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )