Libnet.ro
UNICEF

19:46

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a recunoscut ca si-a vandut victimele unor traficanti. Reactia mamei Luizei Melencu

Playtech Playtech,
Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a recunoscut ca si-a vandut victimele unor traficanti. Reactia mamei Luizei Melencu

Ies la iveala detalii uluitoare din ancheta in care e vizat Gheorghe Dinca. Chiar monstrul de la Caracal le-a oferit procurorilor piesele lipsa din acest puzzle infiorator. Barbatul a recunoscut cu sase luni in urma ca le-a ucis si incendiat Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, pentru a scapa de dovezi. Si mama adolescentei de 18 . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca a declarat ca nu a ucis-o pe Luiza. Criminalul vrea sa isi schimbe declaratia

Rasturnare de situatie in cazul Caracal: Gheorghe Dinca isi retrage declaratia initiala si spune acum ca nu a ucis-o pe Luiza Melencu. Dinca a cerut sa fie audiat din nou de procurori, pentru a isi schimba declaratia.

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca, audiat la DIICOT dupa ce si-a schimbat declaratia si a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, este audiat de procurorii DIICOT, joi dimineata, dupa ce a facut o solicitare in acest sens, in care a sustinut ca nu el a ucis-o pe Luiza Melencu, tanara de 18 ani disparuta din aprilie 2019.

Adina Anghelescu, despre cazul Caracal: Gheorghe Dinca va fi trimis in judecata pe cele trei infractiuni

Jurnalista Adina Anghelescu a precizat marti, intr-o editie speciala a emisiunii Punctul de intalnire ca rechizitoriul in cazul crimelor din Caracal este aproape terminat, adaugand ca Gheorghe Dinca va fi trimis in judecata pe trei infractiuni.

Zi decisiva pentru dosarul Caracal. Gheorghe Dinca, audiat la sediul DIICOT

Update: Gheorghe Dinca a ajuns joi dimineata la sediul DIICOT, pentru a fi audiat de procurori.

Cazul Caracal: Ce intelegere au facut procurorii cu Gheorghe Dinca. Doar asa puteau sa scoata ceva de la el

Gheorghe Dinca le-a cerut procurorilor sa fie reaudiat, cu doar cateva zile inainte ca dosarul sa fie trimis in judecata. Dinca a recunoscut ca le-a ucis in mod intentionat pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Cel putin asta declara ieri, 6 ianuarie. Cazul Caracal: Ce intelegere au facut procurorii cu Gheorghe Dinca Se pare ca, .

Lovitura de teatru in cazul Caracal. Mai multe fete au fost sechestrate in casa lui Dinca. Victimele au inceput sa vorbeasca

O noua dezvaluire bomba in scandalul Caracal, chiar in timp ce Gheorghe Dinca da declaratii in fata procurorilor.

Gheorghe Dinca, solicitare de ultima ora fata de procurori. Ar putea schimba total ancheta

Misterul in cazul Caracal se adanceste si mai mult, dupa ce Gheorghe Dinca le-a cerut procurorilor sa fie reaudiat, cu doar cateva zile inainte ca dosarul sa fie trimis in judecata. in cadrul audierilor care au avut loc pana in prezent, Dinca a recunoscut ca le-a ucis in mod intentionat pe Luiza Melencu si Alexandra .

Avocatul lui Gheorghe Dinca, noi dezvaluiri despre Cazul Caracal. Cine a luat-o pe Luiza Melencu si ce s-a intamplat cu Alexandra Macesanu

Detaliile din cazul Caracal, ce ies la iveala la mai bine de jumatate de an de la izbucnirea anchetei, sunt de-a dreptul socante. Avocatul familiei a spus adevarul despre ce i s-a intamplat Luizei Melencu. Realitatea crunta din spatele faptelor lui Gheorghe Dinca ajunge sa iasa la lumina, cu ajutorul anchetatorilor. Reamintim ca Gheorghe Dinca .

Gheorghe Dinca rastoarna ancheta din cazul Caracal. Ce a marturisit acum despre complicii lui

Gheorghe Dinca nu ar fi actionat de unul singur si rastoarna ancheta din cazul Caracal. Barbatul de 66 de ani care a marturisit vara trecuta ca le-a ucis pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu face noi declaratii. Totul dupa ce, cu cateva zile in urma, criminalul din Caracal s-a razgandit si le-a spus anchetatorilor .

De ce si-a schimbat Gheorghe Dinca declaratia. Planul pe care criminalul de la Caracal il pune in aplicare

Avocatii familiei Melencu au fost chemati, marti, la DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia. Acesta ar fi spus ca nu a ucis-o pe Luiza. De ce si-a schimbat Gheorghe Dinca declaratia Surse apropiate anchetei in cazul Caracal au sustinut ca Gheorghe Dinca s-ar fi razgandit in privita uciderii Luizei Melencu. Dinca ar fi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )