Libnet.ro
UNICEF

14:15

Lovitura devastatoare pentru familia Alexandrei Macesanu! Decizie neasteptata in cazul Caracal

Playtech Playtech,
Lovitura devastatoare pentru familia Alexandrei Macesanu! Decizie neasteptata in cazul Caracal

Lovitura crunta pentru familia Alexandrei Macesanu, fata disparuta din Caracal despre care se presupune ca ar fi fost rapita de Gheorghe Dinca, barbatul in varsta de 66 de ani si principalul suspect in cazul mortii Luizei Melencu. Politia Romana a incetat sa o mai caute A trecut deja mai bine de jumatate de an de . continuă pe Playtech

Lovitura cumplita pentru familia Alexandrei Macesanu. Politia a incetat sa o mai caute

O noua lovitura din partea politiei pentru familia Alexandrei Macesanu! Dupa ce parintii fetei rapite de Gheorghe Dinca au fost chemati in ajun de Craciun sa ridice certificatul de deces, iar parintioi au refuzat pentrtu ca nu s-a gasit cadavrul, Alexandra a fost stearsa de pe lista copiilor disparuti. Asta inseamna ca nimeni nu o mai cauta.

Familia Alexandrei cere ca iubitul fetei sa fie verificat! De ce a refuzat tanarul sa se implice in cazul disparitiei

Familiile Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu cer lamuriri de la oamenii legii dupa ce iubitii fetelor au fost audiati ultimii, in secret. Alexandru Cumpanasu le-a cerut procurorilor sa il verifce pe tanar pentru ca, spune acesta, ar avea un anturaj suspect.

Cinci luni de la apelul disperat al Alexandrei Macesanu la 112

Miercuri, in ziua de Craciun, se implinesc cinci luni de la ultimul apel disperat la 112 al Alexandrei Macesanu, copila de numai 15 ani care a sunat ca est rapita si violata de Gheorghe Dinca.

Simona Halep, decizie neasteptata pentru anul 2020. Schimbari importante in cariera ei

Indragita sportiva a anuntat ce urmeaza in cariera ei, pentru anul viitor, ce se apropie cu pasi repezi. Simona Halep a dezvaluit ce schimbari urmeaza sa aplice in anul 2020, dar si ca in mod cert acestea ii vor marca parcursul pe zgura. Vestile au sosit vineri, cand tenismena a participat la un eveniment de .

Ce pedeapsa au primit agresorii jandarmeritei de la protestul din 10 august 2018. Decizie neasteptata

A fost solutionat dosarul in care au fost judecati cei sapte barbati care au lovit o jandarmerita la protestul din 10 august 2018. Judecatorii au decis ca agresorii sa nu fie trimisi in spatele gratiilor. Acestia au primit pedepse cu suspendare, cea mai mica fiind de 1 an, iar cea mai mare de 2 ani .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )