Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lovitura de teatru in cazul Caracal! Bunicul Luizei, acuzatii grave la adresa lui Cumpanasu: Cati bani ai putut sa furi, lautarule?

Playtech Playtech,
Lovitura de teatru in cazul Caracal! Bunicul Luizei, acuzatii grave la adresa lui Cumpanasu: Cati bani ai putut sa furi, lautarule?

Desi ar fi trebui sa se alieze, avand aceeasi nenorocire de trait, familiile Macesanu si Melencu nu au o comunicare constructiva, iar punctul central ar fi Alexandru Cumpanasu, pe care bunicul Luizei pare ca-l detesta. Batranul publica adesea articole in care acestuia i se aduc ceea ce ar reprezenta prejudicii de imagine, in care i . continuă pe Playtech

Noi dezvaluiri in cazul Caracal, la un an de la disparitia Alexandrei. Ce acuzatii ii aduc politistii lui Gheorghe Dinca

A trecut mai bine de un an de la disparitia Alexandrei Macesanu si cazul disparitiei misterioase a celor doua adolescente din Caracal inca nu s-a elucidat. Mai mult, pe zi ce trece apar noi informatii. Cazul.

Monica Pop, acuzatii grave la adresa lui Nelu Tataru: Ajungem sa internam oameni care se imbolnavesc acolo

Unul dintre cei mai renumiti medici oftalmologi, Monica Pop, a rabufnit dupa ce a auzit explicatiile ministrului Nelu Tataru cu privire la rata de eroare a testelor COVID-19. Nu ar fi mai normal sa ii testam de doua ori in loc sa ii diagnosticam cu un test? Monica Pop este unul dintre cadrele medicale care .

Premiera in SUA! Donald Trump vrea sa amane alegerile prezidentiale. Acuzatii grave pe Twitter

Asa cum ne-a obijnuit deja pana acum, presedintele Donald Trump transmite mesaje extrem de imporatnte pe Twitter, care fac apoi inconjurul planetei. Este si cazul ultimei sale alegeri, prin care cere practic amanarea alegerilor prezidentiale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )