Libnet.ro
UNICEF

07:30

Nereguli in dosarul Caracal. Ce s-a descoperit despre certificatul de deces al uneia dintre victime

Playtech Playtech,
Nereguli in dosarul Caracal. Ce s-a descoperit despre certificatul de deces al uneia dintre victime

Avocatul familiei Luizei Melencu sustine ca, in dosarul Caracal, pentru una dintre fete exista un certificat de constatare a decesului gresit. Carmen Obirsanu a mai spus ca in cazul Alexandrei Macesanu, desi cauza a fost trimisa pentru deces, nu exista certificat constatator. in plus, s-au consatat greseli in administrarea probatoriului. S-au descoperit nereguli in dosarul . continuă pe Playtech

Dosarul Caracal. DIICOT transmite detalii terifiante despre faptele lui Gheorghe Dinca: Victima, imobilizata de pat cu un lant, legata la ochi cu banda adeziva. A sugrumat-o cu ambele maini, omorand-o

DIICOT scoate la iveala detalii socante din dosarul Caracal,in care Gheorghe Dinca este acuzat pentru uciderea Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu. Dinca a fost trimis in judecata pentru 8.

Dosarul Caracal. DIICOT transmite detalii terifiante despre faptele lui Gheorghe Dinca: Victima, imobilizata de pat cu un lant, legata la ochi cu banda adeziva. A sugrumat-o cu ambele maini, omorand-o (VIDEO)

DIICOT scoate la iveala detalii socante din dosarul Caracal,in care Gheorghe Dinca este acuzat pentru uciderea Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu. Dinca a fost trimis in judecata pentru 8.

Dosarul Caracal, verificat de Parchetul General. Familia Macesanu cere infirmarea rechizitoriului

DIICOT a finalizat rechizitoriul in dosarul Caracal si a dispus trimiterea in judecata a lui Gheorghe Dinca pentru savarsirea a doua infractiuni de omor.

Procurorii DIICOT au trimis dosarul Caracal la Pachetul General pentru confirmarea rechizitoriului

DIICOT a trimis luni la Pachetul General rechizitoriul din dosarul Caracal pentru verificare si confirmarea solutiei. Este ultimul pas inainte ca dosarul sa fie trimis in judecata.

DIICOT a trimis la Pachetul General rechizitoriul din dosarul Caracal pentru verificare

DIICOT a transmis luni spre confirmare procurorului general Bogdan Licu rechizitoriul si actele de urmarire penala intocmite in dosarul Caracal, urmand ca un colectiv de procurori criminalisti sa stabileasca daca acesta poate fi trimis in instanta.

DIICOT a finalizat dosarul Caracal si l-a trimis procurorului general pentru verificarea legalitatii si temeiniciei

Dosarul Caracal este aproape de a fi trimis in instanta! Dupa circa jumatate de an, DIICOT a anuntat finalizarea anchetei si inaintarea dosarului si rechizitoriului procurorului general pentru verificarea.

Rechizitoriul din dosarul Caracal a fost confirmat de procurorul general: Gheorghe Dinca va fi judecat pentru 8 infractiuni, iar Stefan Risipiteanu pentru viol

Procurorul general interimar Bogdan Licu a confirmat legalitatea si temeinicitatea dosarului Caracal si a aprobat rechizitoriul intocmit de procurorii DIICOT. Astfel, Gheorghe Dinca va fi deferit justitiei.

Dosarul Caracal: Gheorghe Dinca, trimis in judecata pentru 8 infractiuni El este acuzat ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza

Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata pentru 8 infractiuni, a anuntat miercuri Parchetul General, precizand ca procurorul general interimar Bogdan Licu a confirmat astfel rechizitoriul in cazul Caracal. Dinca este acuzat de procurori ca le-a ucis le Alexandra Macesanu, de 15 ani, si pe Luiza Melencu, de 19 ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )