Libnet.ro
UNICEF

17:45

Socant ce au gasit anchetatorii in casa si in masina lui Gheorghe Dinca. Le folosea in timp ce isi abuza victimele

Playtech Playtech,
Socant ce au gasit anchetatorii in casa si in masina lui Gheorghe Dinca. Le folosea in timp ce isi abuza victimele

In urma cu o saptamana, Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata, alaturi de complicele sau, Stefan Risipiteanu. Numele lui Dinca e asociat in prezent de procurorii de caz cu opt infractiuni, comise de barbatul cu o minte criminala. Abuzurile acestuia asupra Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu s-au tradus si ca episoade de soc, . continuă pe Playtech

Ce avere are Gheorghe Dinca. Anchetatorii au fost uluiti de ce au gasit in curtea monstrului din Caracal

Georghe Dinca, in varsta de 66 de ani, a fost trimis in judecata, saptamana trecuta, pentru opt infractiuni. Dupa mai bine de 60 de ore de discutii, anchetatorii au aflat si ce avere avea Gheorghe Dinca. Ce avere are Gheorghe Dinca Jurnalistii de investigatii, de la Spynews, au reusit sa intre in posesia unor informatii .

EXCLUSIV Gheorghe Dinca isi maltrata si sotia. A legat-o cu lanturi si a lasat-o acolo! Prin ce chinuri a trecut femeia in 2019

Despre Gheorghe Dinca, supranumit si monstrul din Caracal, au iesit la iveala tot mai multe dezvaluiri. Se pare ca acesta isi maltrata crunt propria sotie, motiv pentru care aceasta a fugit in Italia. Gheorghe Dinca isi maltrata si sotia inainte ca Elena Dinca sa divorteze la notar de monstrul din Caracal, femeia a avut mult .

EXCLUSIV Fiica lui Gheorghe Dinca a dat marea lovitura si a parasit Romania de urgenta. Practic, s-a imbogatit de cand tatal ei a fost arestat

Fiica lui Gheorghe Dinca a vandut domeniul de la Arad pe care organiza partide de vanatoare pentru afaceristii Italieni si a parasit Romania de urgenta. Tranzactia a fost facuta in ultimele luni, in perioada in care Dinca a fost anchetat de DIICOT in cazul crimelor din Caracal. Fiica lui Gheorghe Dinca a parasit Romania de .

Gheorghe Dinca a ajuns la capatul puterilor. Monstrul din Caracal a incercat sa se sinucida

Ramificatiile cazului Caracal se adancesc pe zi ce trece. Barbatul de 66 de ani a fost trimis in judecata, saptamana trecuta, pentru opt infractiuni. A reusit sa ii faca si pe politisti sa se cutremure, cand a spus ce le-a facut fetelor de 15 si 18 ani. Gheorghe Dinca a ajuns la capatul puterilor De .

Cine este barbatul care a stat de vorba peste 60 de ore cu Gheorghe Dinca. Ce a marturisit criminalul de la Caracal in fata lui

Ramificatiile cazului Caracal se adancesc pe zi ce trece. De curand s-a aflat si ce a discutat Gheorghe Dinca, peste 60 de ore, cu barbatul care a reusit sa-l faca sa ofere detalii despre Alexandra si Luiza. Barbatul de 66 de ani a fost trimis in judecata, saptamana trecuta, pentru opt infractiuni. A reusit sa .

A rapus-o cu un pumn. Cum a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dinca pe Alexandra Macesanu: Ce tupeu!

Gheorghe Dinca, criminalul Alexandrei Macesanu si al Luizei Melencu, a fost trimis in judecata, fiind acuzat de opt infractiuni, in cazul Caracal. Fostul mecanic auto de 66 de ani, le-a rapit pe adolescente si le-a ucis, dupa care a marturisit ca le-a incinerat ramasitele intr-un butoi. Barbatul si-a schimbat de cateva ori declaratiile, in cadrul .

BOMBA in cazul Caracal! Fanteziile amoroase ale lui Gheorghe Dinca i-au socat pe anchetatori: Poate fi numit MONSTRU

Noi detalii cutremuratoare au iesit la iveala despre Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca le-ar fi povestit anchetatorilor fanteziile sale sexuale, informatii.

VESTE DE ULTIMA ORA! Gheorghe Dinca a ales SA-SI PUNA CAPAT ZILELOR!

Noi informatii in Cazul Caracal. Gheorghe Dinca simte ca a ajuns la capatul puterilor si a luat deciziade a se sinucide. De asemenea, barbatul care sustine ca le-a rapit si ucis pe Alexandra Macesanu.

Familiile victimelor lui Gheorghe Dinca, spionate de DIICOT. Avocat: Masura e ilegala

Informatii socante in cazul crimelor din Caracal. Familiile celor doua fete rapite si ucise de Gheorghe Dinca, asa cum sustin procurorii, au fost anuntate ca au fost interceptate de procurorii DIICOT.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )