Libnet.ro
UNICEF

01:05

Extradarea lui Radu Mazare, aprobata de Ministerul Justitiei din Madagascar. De ce nu este adus in tara

Playtech Playtech,
Extradarea lui Radu Mazare, aprobata de Ministerul Justitiei din Madagascar. De ce nu este adus in tara

Autoritatile din Madagascar au aprobat cererea de extradare a lui Radu Mazare, dupa ce au analizat dosarul trimis de la Bucuresti. Radu Mazare este la un pas de a fi adus in tara dupa ce ministrul Justitiei din Madagascar a aprobat cererea de extradare. Informatia e oferita de publicatia LExpress de Madagascar, care il citeaza [] . continuă pe Playtech

Extradarea lui Radu Mazare: Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele in Madagascar expira luni

Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele necesare extradarii lui Radu Mazare din Madagascar expira luni. Ministrul Ana Birchall s-a aflat in sediul institutiei in permanenta pentru a se asigura ca documentele sunt traduse si ca procedura este respectata, au precizat surse din MJ.

A fost admisa extradarea lui Radu Mazare

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat marti dupa-amiaza ca a fost admisa extradarea lui Radu Mazare din Madagascar. Stire in curs de actualizare .

Ultimatum pentru extradarea lui Radu Mazare. Documentele au fost predate autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei a anuntat luni dimineata ca a predat toate documentele necesare pentru extradarea lui Radu Mazare din Madagascar. Angajatii ministerului Justitiei au lucrat la foc automat, in aceste zile, pentru a traduce in limba franceza cele 600 de pagini ale dosarului in care a fost judecat si condamnat fostul edil al Constantei.

Birchall, despre extradarea lui Radu Mazare: Procedurile tin acum de autoritatile din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, ca procedura de extradare a fostului primar al Constantei, Radu Mazare, tine acum exclusiv de autoritatile din Madagascar, dupa ce ministerul a transmis documentele necesare. Fostul edil trebuie sa execute o condamnare definitiva de 9 ani de inchisoare pentru coruptie.

Ana Birchall: Romania cere extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a fost predat autoritatilor din Madagascar

Update:Ana Birchall a sustinuto declaratie de presa cu privire la stadiul procedurii de extradare a lui Radu Mazare. Ministrul interimar al Justitiei sustine ca Romania va cere extradarea lui Radu.

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania / Acesta a depus insa si o cerere de azil, care ar trebui examinata de inaltul Comisariat al ONU pentru refugiati (presa) / Declaratiile ministrului Ana Birchall

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania, scrie cotidianul L'Express de Madagascar. Ministrul Justitiei, Jean-Jaques Randrianasolo, contactat telefonic ieri, a subliniat ca aceasta persoana va fi predata Justitiei romane, scrie publicatia citata. Ulterior, anuntul privind extradarea fostului primar a fost facut si de ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall.

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania / Acesta a depus insa si o cerere de azil, care ar trebui examinata de inaltul Comisariat al ONU pentru refugiati (presa)

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania, scrie cotidianul L'Express de Madagascar. Ministrul Justitiei, Jean-Jaques Randrianasolo, contactat telefonic ieri, a subliniat ca aceasta persoana va fi predata Justitiei romane, scrie publicatia citata.

Ana Birchall: Extradarea lui Radu Mazare din Madagascar a fost admisa. Sunt puse in aplicare in regim de urgenta dispozitiile privind aducerea lui sub escorta (VIDEO)

Radu Mazare va fi extradat. Anuntul a fost facut de ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall. Ministerul Justitiei a fost informat astazi, la ora 17. 19, de catre Biroul National INTERPOL, ca.

Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

FOTO Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )