Libnet.ro
UNICEF

22:30

Femeia care l-a executat pe Radu Mazare. Cu ce misiune a fost trimisa in Madagascar

Playtech Playtech,
Femeia care l-a executat pe Radu Mazare. Cu ce misiune a fost trimisa in Madagascar

Ies la iveala tot mai multe detalii legate de retinerea lui Radu Mazare in Madagascar si extradarea lui in Romania. Fostul primar al municipiului Constanta ar fi fost execuat de o femeie in care a avut mare incredere. Ar fi vorba despre Lacramioara Toader, consulul onorific al Romaniei din Madagascar. Ce legatura este intre Radu [] . continuă pe Playtech

Cum arata celula in care este inchis Radu Mazare si in ce conditii sta in penitenciarul Rahova. FOTO

Radu Mazare este incarcerat in Penitenciarul Rahova, intr-o celula aflata in vecinatatea celei in care a fost inchis fostul presedinte ANAF, Sorin Blejnar. Marti, fostul primar al municipiului Constanta a fost scos pentru prima data din penitenciar pentru a fi dus in fata judecatorilor de la Curtea Suprema. Autoritatile din Madagascar l-au extradat, luni, pe [] .

Anuntul facut de Politia Romana dupa ce Radu Mazare a fost adus in tara

Fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare, urmarit international, a fost predat reprezentantilor Administratiei Nationale a Penitenciarelor, misiunea desfasurandu-se fara incidente, informeaza.

Radu Mazare a fost urcat in avion. Cand ajunge in Romania

Franta a refuzat cererea de azil politic facuta de Radu Mazare. Fostul primar a fost urcat in avionul Airbus A318 in jurul orei 16. Cursa RO 384 Paris Bucuresti aterizeazala 20. 10 pe Aeroportul.

Cum arata casa in care a locuit Radu Mazare in Madagascar

Radu Mazare a cumparat cateva plaje in Madagascar. Se pare ca pretul a fost unul extrem de mic. Fostul edil de Constanta ar fi platit cate un euro pentru fiecare metru patrat de plaja cumparat in.

Prima fotografie cu Radu Mazare. A fost pozat in avion, in timp ce era adus in tara

A aparut prima fotografie cu Radu Mazare in drum spre Romania. Fostul primar al municipiului Constanta a fost pozat in avion, in timp ce era adus in tara sub escorta. Mazare are de ispasit o pedeapsa de 9 ani de inchisoare cu executare, primita in urma judecarii Dosarului retrocedarilor ilegale de terenuri. Fostul edil fugise [] .

Primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Cum a aparut la aeroport. Duba l-a luat direct de pe pista

Au aparut primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Avionul care l-a transportat pe fostul primar al municipiului Constanta a aterizat, luni seara, pe Aeroportul Otopeni. Radu Mazare a fost asteptat pe pista de o duba a Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a fost preluat si dus direct la Penitenciarul Rahova. Fostul edil are de ispasit [] .

VIDEO Confesiunea mamei lui Radu Mazare, demnitara comunista pe umerii careia fiul si-a cladit cariera de rebel: Am lucrat in Comert Exterior

Mama lui Radu Mazare a fost invitata lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza zilei, de miercuri seara, 22 mai, de pe Antena 3. Gabriela Victoria Mazare a fost insotita de fiul lui Radu, Raducu Mazare, si a povestit cat de grea i-a fost copilaria, atunci cand i-a fost bagat tatal la inchisoare si cat de greu ii este acum, la batranete, sa-si vada fiul nevinovat la puscarie.

VIDEO Cine este mama lui Radu Mazare, demnitara comunista pe umerii careia fiul si-a cladit cariera de rebel: Am lucrat in Comert Exterior

Mama lui Radu Mazare a fost invitata lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza zilei, de miercuri seara, 22 mai, de pe Antena 3. Gabriela Victoria Mazare a fost insotita de fiul lui Radu, Raducu Mazare, si a povestit cat de grea i-a fost copilaria.

PRIMELE VIZITE pentru RADU MAZARE la penitenciar: Fiul si mama fostului edil, la Rahova (VIDEO)

Dupa a doua noapte petrecuta la Rahova, Radu Mazare a fost vizitat in arest. Fiul si mama fostului edil au stat cateva ore la penitenciar. La fel si avocatii. Sunt o mama care am un copil intr-o.

Radu Mazare, adus la Curtea Suprema. Avocat: La Rahova, fostul edil s-a apucat de citit istorie, geografie si politic (FOTO)

50: Procesul s-a terminat. Radu Mazare a fost dus la penitenciarul Rahova. Radu Mazare a ajuns, marti, la sediul ICCJ pentru a fi confirmat mandatul de arestare din dosarul Polaris in care a fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )