Libnet.ro
UNICEF

23:15

Fiul lui Radu Mazare a povestit ce face fostul edil in arest: Este sub protectia ONU

Playtech Playtech,
Fiul lui Radu Mazare a povestit ce face fostul edil in arest: Este sub protectia ONU

Fiul lui Radu Mazare a povestit ce face tatal sau in aceste zile, in Madagascar. Fostul primar al Constantei a fost arestat miercurea trecuta si se afla in custodia politistilor. Fiul lui Radu Mazare, Raducu Mazare, sustine ca se afla, alaturi de tatal sau, in Madagascar. Fostul primar asteapta decizia autoritatilor malgase in cazul extradarii [] . continuă pe Playtech

Fiul lui Radu Mazare, detalii de ultima ora din Madagascar. in ce conditii doarme fostul edil al Constantei

Fiul lui Radu Mazare a explicat, in exclusivitate pentru Antena 3, care sunt conditiile in care doarme tatal sau. Raducu spune ca tatal sau este intr-o stare buna, atat fizic cat si moral, dar nu inte.

Fiul lui Radu Mazare explica situatia tatalui sau: Nu trebuie victimizat. A depus o cerere la ONU

Raducu Mazare, fiul lui Radu Mazare, a declarat luni seara, la Romania TV, ca tatal lui are moralul ridicat, doarme pe o saltea de burete si ca foloseste o baie comuna, insa nu trebuie victimizat. Tanarul a mai subliniat ca tatal sau a depus o cerere la ONU prin care cere azil politic, de aceea ar trebui sa aiba protectie, potrivit Mediafax.

Trei scenarii pentru Radu Mazare. Ce ar putea sa se intample cu fostul edil al Constantei

Antena 3 a prezentat trei scenarii cu privire la soarta lui Radu Mazare. Luni expira cele sase zile de arest in ceea ce il priveste pe fostul edil al Constantei. Un judecator local din Madagascar ar putea sa.

Fiul lui Mazare, informatii incredibile despre regimul pe care il are fostul edil al Constantei in arestul din Madagascar: Doarme pe o saltea de burete si merge la o baie comuna

Raducu Mazare a oferit informatii despre regimul pe care fostul edil al Constantei il are in arestul politiei din Madagascar, dar si despre momentul cand acesta a fost prins. Sunt in Antananarivo, il.

Soarta lui Radu Mazare, decisa luni. Ce se va intampla cu fostul edil al Constantei

In mai putin de doua ore, ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, va anunta demararea oficiala a procedurilor judiciare pentru extradarea din Madagascar a lui Radu Mazare Luni este ultima zi cand.

Ultimatum pentru extradarea lui Radu Mazare. Documentele au fost predate autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei a anuntat luni dimineata ca a predat toate documentele necesare pentru extradarea lui Radu Mazare din Madagascar. Angajatii ministerului Justitiei au lucrat la foc automat, in aceste zile, pentru a traduce in limba franceza cele 600 de pagini ale dosarului in care a fost judecat si condamnat fostul edil al Constantei.

Birchall, despre extradarea lui Radu Mazare: Procedurile tin acum de autoritatile din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, ca procedura de extradare a fostului primar al Constantei, Radu Mazare, tine acum exclusiv de autoritatile din Madagascar, dupa ce ministerul a transmis documentele necesare. Fostul edil trebuie sa execute o condamnare definitiva de 9 ani de inchisoare pentru coruptie.

Ore decisive pentru Radu Mazare in inchisoare. Peste 600 de pagini trebuie trimise de ministerul Justitiei catre Madagascar

Sunt ore decisive pentru Radu Mazare in inchisoarea din Madagascar. Luni, fostului edil ii expria cele sase zile de arest, iar un judecator din Madagascar trebuie deja sa se pronunte in privinta.

Radu Mazare va fi adus in tara: anuntul de ultima ora al ministrului interimar al Justitiei

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a precizat ca Radu Mazare urmeaza sa fie adus in tara. Cererea de extradare a fost aprobata de autoritatile din Madagascar. Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, marti, ca a primit informatia oficiala potrivit careia cererea de extradare a lui Radu Mazare a fost acceptata. Asadar, fostul [] .

Radu Mazare: Daca instanta din Madagascar va decide ca trebuie sa fiu extradat, nu ma voi mai opune pentru ca am obosit sa lupt

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, condamnat la 9 ani de inchisoare si arestat in 8 mai in Madagascar, afirma ca nu se va opune extradarii pentru ca a obosit sa lupte. in plus, Mazare sustine ca dupa ispasirea pedepsei se va intoarce in Madagascar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )