Libnet.ro
UNICEF

10:00

Motivul pentru care Radu Mazare a fost arestat in Madagascar: ce spune fratele sau

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Radu Mazare a fost arestat in Madagascar: ce spune fratele sau

Fratele lui Radu Mazare a acordat presei un interviu in care a venit cu propriile explicatii legate de arestarea fratelui sau. Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei, are propriile explicatii pentru arestarea fratelui sau. Desi Politia Romana a comunicat oficial ca Radu Mazare a fost arestat in baza unui mandat international emis pe numele [] . continuă pe Playtech

Ministrul interimar al Justitiei, informatii despre Radu Mazare: Autoritatile din Madagascar analizeaza si vor lua deciziile pe care le considera oportune

Extradarea lui Radu Mazare depinde acum doar de autoritatile din Madagascar. Ministrul Justitiei, Ana Birchall, spune ca dinspre partea romana s-au indeplinit toate formalitatile.

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania / Acesta a depus insa si o cerere de azil, care ar trebui examinata de inaltul Comisariat al ONU pentru refugiati (presa)

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania, scrie cotidianul L'Express de Madagascar. Ministrul Justitiei, Jean-Jaques Randrianasolo, contactat telefonic ieri, a subliniat ca aceasta persoana va fi predata Justitiei romane, scrie publicatia citata.

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania / Acesta a depus insa si o cerere de azil, care ar trebui examinata de inaltul Comisariat al ONU pentru refugiati (presa) / Declaratiile ministrului Ana Birchall

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania, scrie cotidianul L'Express de Madagascar. Ministrul Justitiei, Jean-Jaques Randrianasolo, contactat telefonic ieri, a subliniat ca aceasta persoana va fi predata Justitiei romane, scrie publicatia citata. Ulterior, anuntul privind extradarea fostului primar a fost facut si de ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall.

Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

FOTO Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

Drama unei adolescente de 11 ani. Motivul pentru care este obligata sa aduca pe lume copilul celui care a abuzat-o

Momente cumplite pentru o adolescenta de 11 ani. Copila a ramas insarcinata in urma unui viol. Barbatul care a abuzat-o este un tanarde 26 de ani. Copilei din statul american, Ohio, ii este.

Autoritatile din Madagascar ar fi decis sa-l extradeze pe Radu Mazare. Avocat: La noi nu a ajuns niciun document. Mazare este solicitant de azil politic (VIDEO)

Radu Mazare se afla in fata instantei din Madagascar si va afla, in cursul zilei de marti, daca ramane sau nu in arest. intre timp, ar putea scapa de extradare cu ajutorul Organizatiei Natiunilor.

Roger Federer si motivul pentru care a ales sa joace la Roma: Frigul din Elvetia

Tenismanul Roger Federer a decis sambata trecuta sa joace si la turneul ATP de la Roma, alungat de frigul din Elvetia, dar si atras de dorinta de a juca pe zgura, relateaza L'Equipe.

MINISTRUL INTERIMAR AL JUSTITIEI: Procedura de extradare a lui Radu Mazare a fost admisa

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, marti seara, ca procedura de extradare a lui Radu Mazare a fost admisa de catre autoritatile din Madagascar. Mazare va fi preluat sub escorta pentru a fi adus in tara.

Radu Mazare a fost mutat in inchisoare. Conditiile grele din celula

Radu Mazare a fost mutat in inchisoare din arestul preventiv. Acesta ar putea ajunge in Romania la sfarsitul saptamanii. Fostul primar al Constantei se afla in celula cu 42 de persoane, in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )