Libnet.ro
UNICEF

08:15

Penny, masuri de siguranta pentru cei care fac cumparaturi. Cand e mai bine sa mergi la magazin

Playtech Playtech,
Penny, masuri de siguranta pentru cei care fac cumparaturi. Cand e mai bine sa mergi la magazin

Magazinul Penny isi informeaza clientii ca a luat masuri suplimentare de igienizare a tuturor suprafetelor pentru limitarea raspandirii infectiei Covid-19. Ecrane de protectie intre casieri si clienti Reprezentantii Penny isi asigura toti clientii ca au dispensere cu dezinfectant la intrarea in fiecare magazin si ca masurile de curatenie si igienizare au fost intensificate. Carucioarele sunt . continuă pe Playtech

Program Mega Image, incepand de luni, 23 martie. Ce se intampla cu pensionarii care fac cumparaturi

Retailerul belgian Mega Image anunta modificari de program, in contextul raspandirii epidemiei de Covid-19. Noile masuri intra in vigoare de luni, 23 martie 2020, si au fost adoptate pentru sporirea securitatii sanitare. Accesul persoanelor in varsta in magazin Noile masuri se aplica tuturor magazinelor Mega Image, non-stop sau de tip Shop&Go. Pentru sporirea securitatii sanitare .

Anuntul pentru cei care au credite la banci. Cu cat se amana plata lor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a facut un anunt pentru cei care au credite la banci. Cu cat se amana plata lor? Plata creditelor la banci. Cu cate se amana Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, la Digi 24, ca in sedinta de Guvern de joi va fi adoptata o ordonanta de urgenta ce va permite .

VIDEO Recomandarile lui Conan OBrien pentru cei care raman in pana de hartie igienica din cauza COVID-19 :)

Conan OBrien, cunoscutul prezentator de televiziune si producator american, a prezentat ce solutii pot fi la indemana pentru cei care au ramas in pana de hartie igienica, din cauza crizei generate de COVID-19, potrivit Mediafax. Bonuri fiscale, pliante sau suveniruri inutile sunt recomandarile lui Conan OBrien.

Predoiu, mesaj pentru cei care incalca ordonantele militare: Fie respecta legea, fie o vor simti Procurorii sa aiba toleranta zero fata de infractori

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, le cere procurorilor sa se concentreze pe infractiunile care pun in pericol sanatatea si siguranta cetatenilor, in contextul pandemiei de coronavirus. El spune ca cei care incalca masurile luate in perioada in care Romania se afla in stare de urgenta fie respecta legea, fie o vor simti.

Un lant de retail din Romania anunta angajari pentru cei care intra in somaj tehnic

Lantul de retail Profi anajeaza persoane care intra in somaj tehnic, compania anuntand, luni, ca vrea sa preia salariati disponibilizati de la retaileri nealimentari.

Lovitura pentru cei care ajung in somaj tehnic. Salariul maxim: 2,382 lei

Surpriza uriasa pentru romanii trimisi in somaj tehnic in aceaste zile. Decizia guvernului de a plati 75% pentru somajul tehnic vine cu un detaliu care nu a fost luat in seama pana acum.

Taxa Oxigen, ingropata definitiv: mesajul Gabrielei Firea pentru cei care au platit-o

In 2019, Primaria Capitalei avea planuri mari, iar Gabriela Firea dorea ca toti bucurestenii cu masini vechi sa plateasca taxa Oxigen. Proiectul a trecut, dar la inceput de an s-au mai.

Cum sa lucrezi in siguranta de acasa si cum sa te feresti de fraude cand cumperi online. Cateva sfaturi pentru saptamanile in care vom sta in casa

CERT-RO, in colaborare cu Europol, vine cu o serie de recomandari pentru cei care lucreaza sau urmeaza sa lucreze de acasa in perioada urmatoare. CERT-RO spune ca nu trebuie neglijat faptul ca trebuie sa aveti in vedere confidentialitatea datelor companiei sau a institutiei pentru care lucrati. in plus, fiindca multa lume va face doar cumparaturi online, trebuie multa grija la acest capitol.

Mega Image, anunt important pentru cei peste 65 de ani. La ce numar de telefon trebuie sa suni pentru cumparaturi

Veste buna pentru persoanele cu varsta de peste 65 de ani si celor cu dizabilitati! Compania Mega Image se alatura initiativelor de voluntariat care lupta impotriva raspandirii COVID-19 si au creat un program de livrare gratuita la domiciliu pentru categoria de risc maxim a infectarii cu COVID-19. Unde trebuie sa sune cetatenii pentru a primi .

Senatorul Vlad Alexandrescu: Guvernul trebuie sa ia masuri urgente pentru sustinerea artistilor independenti

Senatorul USR Vlad Alexandrescu cere Guvernului Orban sa ia masuri urgente pentru sustinerea artistilor independenti, a caror activitate s-a suspendat de pe-o zi pe alta si ei au ramas fara venituri. Vlad Alexandrescu spune ca cei care doresc pot sa semneze o petitie pentru sustinerea sectorului cultural independent adresata Guvernului, semnata pana acum peste 8. 000 mii de cetateni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3057 seconds )