Libnet.ro
UNICEF

14:45

Diego Maradona s-a sinucis? Dovezile care dau peste cap tot ce stiam: Era obosit

Playtech Playtech,
Diego Maradona s-a sinucis? Dovezile care dau peste cap tot ce stiam: Era obosit

Alfredo Cahe, cel care i-a fost timp de 30 de ani medic pesonal celebrului Maradona, a facut o declaratie socanta. Conform acestuia, se pare ca Maradona s-ar fi sinucis, acesta fiind motivul real al decesului survenit. Alfredo Cahe nu crede ca Maradona a primit atentia de care avea nevoie cu conditiile sale de sanatate. Declaratie . continuă pe Playtech

Horoscop 18 decembrie 2020. Zodia care trece peste perioada grea

Astrele aduc previziuni pentru cei care cred in aceasta optiune de a vedea lucrurile. Una din zodii va trece peste o perioada foarte grea. Afla daca esti tocmai cea care e incercata in viitorul apropiat! Unul din semne trebuie sa fie foate puternic astfel incat sa se motiveze singur, dar si pe ceilalti din jurul .

Diego s-a sinucis. Dezvaluirile unuia dintre fostii medici personali ai lui Maradona

Diego Armando Maradona, legenda fotbalului mondial, a murit la finele lunii trecute, in urma unui stop cardiorespirator. Avea 60 de ani si recent trecuse printr-o operatie pe creier. Alfredo Cahe, unul dintre fostii.

Trupul lui Diego Maradona, conservat pentru probe ADN. Sase copii au cerut teste de paternitate

O instanta din Italia a decis conservarea trupului lui Diego Armando Maradona, dupa ce o femeie in varsta de 25 de ani a pretins ca este fiica argentinianului. Tanara sustine ca este dreptul ei sa stie daca Maradona ii este sau nu tata si nu se va opri pana nu va afla adevarul. Ea ar putea astfel deveni partasa la mostenirea de aproximativ 41 milioane de euro.

Motivul pentru care corpul lui Diego Maradona nu poate fi incinerat

Corpul fostului mare fotbalist Diego Armando Maradona nu poate fi incinerat, dupa cum a stabilit o instanta din Argentina, informeaza BBC. Trupul lui El Pibe DOro trebuie conservat pentru cazul in care va fi nevoie de ADN-ul sau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )