Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alex Velea face dezvaluiri picante la Asia Express! Ce a spus despre viata amoroasa alaturi de Antonia

Playtech Playtech,
Alex Velea face dezvaluiri picante la Asia Express! Ce a spus despre viata amoroasa alaturi de Antonia

Alex Velea participa, alaturi de Mario Fresh, la Asia Express. Asadar, temporar, artistul este despartit de Antonia si copiii lor. De dor, cantaretul a facut dezvaluiri picante. Ce a spus despre viata amoroasa alaturi de partenera sa? Alex Velea, dezvaluiri picante la Asia Express. Ce a spus despre viata amoroasa alaturi de Antonia Alex Velea . continuă pe Playtech

Antonia, aparitie socanta! Nu o mai recunosti pe sotia lui Alex Velea, dupa ce artistul a plecat la Asia Express

Cantareata sufera foarte mult de cand Alex Velea a pornit in aventura de la Asia Express. De aceea, nu trece aproape nicio zi fara ca celebra cantareata sa nu isi transmita gandurile legate de tot ceea ce traieste, in aceasta perioada, pe retelele sociale. in aceasta marti, artista a facut publica o noua imagine, prin .

ASIA EXPRESS. Alex Abagiu, despre experienta Asia Express: M-a adus cu picioarele pe pamant

Alex Abagiu si prietenul lui Radu au pornit pe Drumul Comorilor convinsi fiind ca aceasta experienta le va schimba viata. Si nu s-au inselat. Asia Express, reality show ce revine la Antena 1 in.

De ce boala sufera Razvan Fodor, concurentul Asia Express. Sotia lui se teme sa nu se agraveze

Razvan Fodor participa la Asia Express si este hotarat sa se intoarca in Romania cu marele premiu de 30. 000 de euro. Chiar daca sufera de astm, actorul de 44 de ani nu a stat pe ganduri cand i s-a propus sa plece in Filipine si Taiwan pentru reality show-ul difuzat de postul de televiziune Antena .

Ponta face dezvaluirea zilei. I-am spus din august ca va pierde catastrofal alegerile! Epoca Dragnea-Dancila se incheie in dezastru!

Victor Ponta scrie, pe Facebook, ca i-a spus Vioricai Dancila inca din august ca va pierde catastrofal daca va candida la alegerile prezidentiale. Mai mult, Ponta scrie ca a avertizat-o si in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )