Libnet.ro
UNICEF

07:30

Alexia Eram, jignita de fanii lui Abi Talent. Ce a povestit fiica Andreei Esca

Playtech Playtech,
Alexia Eram, jignita de fanii lui Abi Talent. Ce a povestit fiica Andreei Esca

Dupa ce zilele trecute Abi Talent i-a declarat razboi lui Alex Velea, acum fanii artistului de trap au jignit-o pe Alexia Eram. De asemenea, sustinatorii cantaretului au facut remarci acide si la adresa iubitului ei, Mario Fresh. Cum a reactionat fiica Andreei Esca? Alexia Eram, atacata de fanii lui Abi Talent. Ce s-a intamplat? Totul . continuă pe Playtech

Abi Talent isi schimba numele. Cum suna viitorul brand al dusmanului de moarte al lui Alex Velea

Abi Talent si Alex Velea inca nu au ingropat securea razboiului, dar tanarul este hotarat sa ia o decizie radicala. Abi, adolescentul care s-a trezit in mijlocul unui scandal de proportii cu iubitul Antoniei, vrea sa isi schimbe numele. Abi Talent isi schimba numele Adolescentul este originar din Buzau si nu pare sa dea inapoi .

Alex Velea i-a dat o lectie lui Abi Talent. Totul, dupa ce Anamaria Prodan a transmis un mesaj video

Abi Talent se considera cea mai in celebra vedeta din Romania, de pe Youtube, dat fiind si sustinerea sau vizualizarile sale de pe Internet. Alberto, pe numele lui real, este unul dintre cele mai populare personaje din randul adolescentilor asa ca, pozele publicate strang sute de mii de like-uri. El s-a luat recent de celebrul .

Alex Velea ii da lovitura suprema lui Abi Talent. Cine este barbatul cu care se iubeste cantaretul

Alex Velea a fost pus de curand intr-o ipostaza fara precedent. Artistul a dezvaluit cateva lucruri nestiute despre Abi Talent, tanarul care a reusit sa atinga statutul de vedeta, datorita faimei de pe internet. Iubitul Antoniei s-a regasit intr-un conflict cu adolescentul si a decis sa il umileasca pe acesta, din pricina declaratiilor facute despre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )