Libnet.ro
UNICEF

17:30

Baiatul lui in mormant, Mario Iorgulescu plecat din tara. Cum a reactionat tatal lui Dani Vicol la auzul transferului

Playtech Playtech,
Baiatul lui in mormant, Mario Iorgulescu plecat din tara. Cum a reactionat tatal lui Dani Vicol la auzul transferului

Tatal lui Dani Vicol, barbatul care si-a pierdut viata in urma accidentului de circulatie provocat de Mario Iorgulescu, a reactionat dupa ce a aflat ca fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) si-a transferat fiul la o clinica privata din strainatate. Barbatul sustine ca transferul trebuia anuntat din timp. Tatal lui Dani Vicol a . continuă pe Playtech

Comunicat Parchet: Transferul lui Mario Iorgulescu la o clinica din afara tarii nu impiedica desfasurarea in continuare a urmaririi penale

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a precizat ca transferul lui Mario Iorgulescu la o clinica din strainatate nu va influenta desfasurarea anchetei. Mario Iorgulescu este in continuare cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

SE RASUCESTE iN MORMANT! Mesajul de dincolo de MOARTE aparut pe pagina de Facebook a lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu: TI SE FACE PARUL MACIUCA

Familia si prietenii il plang de doua saptamani pe Dani Vicol, tanarul de 24 de ani care a murit in teribilul accident de circulatie provocat de Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal,.

Mama lui Mario Iorgulescu, distrusa de durere: Se rezolva ceva prin moartea lui?

Mama lui Mario Iorgulescu nu a mai suportat si a rabufnit in mediul online. Aceasta a scris un mesaj la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Ca orice mama, aceasta si-a aparat fiul si a raspuns la toate intrebarile tuturor vizavi de accidentul tragic provocat de baiatul sau in care Dani Vicol s-a stins din .

in ce stare se afla, de fapt, Mario Iorgulescu. Anuntul care spulbera toate speculatiile

In ce stare se afla, de fapt, Mario Iorgulescu, autorul unui accident grav, in urma caruia un tanar a murit. Anuntul spulbera toate speculatiile. in ce stare se afla, de fapt, Mario Iorgulescu Mario Iorgulescu a fost scos din tara de familia sa, luni dimineata, 23 septembrie, si dus la tratament intr-un spital din Italia, .

Spitalul Elias: Mario Iorgulescu a parasit unitatea medicala; continua tratamentul intr-o tara UE

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a parasit lu.

Mario Iorgulescu a parasit Spitalul Elias. Va continua tratamentul medical intr-o tara din UE

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost scos din Spitalul Elias din Capitala si urmeaza sa-si continue tratamentul intr-o tara din UE. Decizia a fost luata de.

Procurorul general Bogdan Licu, despre Mario Iorgulescu: Mutarea lui din tara nu putea fi impiedicata. Nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala in zilele noastre (VIDEO)

Bogdan Licu, procurorul general al Romaniei, a explicat ca procurorii nu putea impiedica, prin niciun mijloc, plecarea lui Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, care a provocat un accident rutier soldat cu.

UPDATE Procurorii au incercat sa-l audieze pe Mario Iorgulescu fara succes: Cum au aflat ca a fost scos din tara

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au incercat saptamana trecuta sa-l audieze pe Mario Iorgulescu, insa medicii nu le-au permis acest lucru, scrie ziare. com .

Licu, despre scoaterea din tara a lui Mario Iorgulescu: Starea sa este foarte precara

Procurorul general Bogdan Licu a afirmat marti, referindu-se la scoaterea din tara a lui Mario Iorgu.

Licu, despre Mario Iorgulescu: Procurorii nu puteau impiedica transferul la o clinica din strainatate Viata ne-a demonstrat ca nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala

Anchetatorii nu aveau la dispozitie nicio parghie legala pentru a impiedica transferul lui Mario Iorgulescu la o clinica din strainatate, a declarat, marti, procurorul general interimar Bogdan Licu, sustinand ca nu pot fi dispuse masuri preventive fata de o persoana aflata intr-o asemenea stare de sanatate. intrebat daca prin transferul in alta tara fiul presedintelui LPF ar putea sa fuga de raspunderea penala, Licu a raspuns: Viata ne-a demonstrat ca in societatea de azi nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )