Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cui apartinea avionul cu care a fost transportat Mario Iorgulescu in Italia. Operatiunea a costat peste 100.000 de euro

Playtech Playtech,
Cui apartinea avionul cu care a fost transportat Mario Iorgulescu in Italia. Operatiunea a costat peste 100.000 de euro

Mario Iorgulescu a fost mutat cu ajutorul unui avion din Spitalul Elias, loc in care s-a aflat inca de pe data de 8 septembrie, zi in care a produs un accident rutier violent in care a murit Dani Vicol. Cui apartine avionul si care este starea actuala a tanarului de 24 de ani? Cui apartinea . continuă pe Playtech

Noi detalii despre plecrea lui Mario Iorgulescu. Cat a costat avionul cu care a fost transportat fiul presedintelui LPF la clinica din Milano

Apar noi informtii despre trasferul in strainatate pe ascuns al lui Mario Iorgulescu. Potrivit unor surse, fiul sefului LPF a fost transportat cu un avion care apartine Ministerului Sanatatii din.

Noi detalii despre plecarea lui Mario Iorgulescu. Cat a costat avionul cu care a fost transportat fiul presedintelui LPF la clinica din Milano

Apar noi informtii despre trasferul in strainatate pe ascuns al lui Mario Iorgulescu. Potrivit unor surse, fiul sefului LPF a fost transportat cu un avion care apartine Ministerului Sanatatii din.

Modul dubios in care familia l-a scos pe Mario Iorgulescu din spital. Asa a ajuns in strainatate

Mario Iorgulescu a fost scos din Romania, luni, desi medicii de la Spitalul Elias le-au recomandat parintilor sa il lase internat in continuare in unitatea spitaliceasca. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu a fost transportat cu un avion privat, tip ambulanta, la o clinica din Milano, Italia. Familia l-a scos .

Noi informatii despre transferul lui Mario Iorgulescu in strainatate

Apar noi informatii despre transferul in strainatate al lui Mario Iorgulescu. Potrivit unor surse, fiul sefului LPF a fost transportat cu un avion care apartine Ministerului Sanatatii din Turcia. Costul.

in ce stare se afla, de fapt, Mario Iorgulescu. Anuntul care spulbera toate speculatiile

In ce stare se afla, de fapt, Mario Iorgulescu, autorul unui accident grav, in urma caruia un tanar a murit. Anuntul spulbera toate speculatiile. in ce stare se afla, de fapt, Mario Iorgulescu Mario Iorgulescu a fost scos din tara de familia sa, luni dimineata, 23 septembrie, si dus la tratament intr-un spital din Italia, .

Mario Iorgulescu, transferat de la Spitalul Elias in strainatate. Cum a reusit Gino Iorgulescu

Mario Iorgulescu a fost transferat in strainatate pe ascuns pentru a urma un tratament medical, la cererea expresa a familiei si contrar recomandarilor medicilor. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu se afla internat la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, in urma accidentului de circulatie in care a ucis un tanar .

UPDATE Medici: La cererea familiei si contrar recomandarilor, Mario Iorgulescu a fost transferat la un spital din strainatate

Medicii de la Spitalul Elias anunta ca, la cererea familiei si contrar recomandarilor cadrelor medicale, Mario Iorgulescu a fost transferat, luni dimineata, la un spital din strainatate. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, procurorii ar fi vrut sa-l audieze de joi pe Mario Iorgulescu pentru a-l pune sub invinuire, dar medicii ar fi motivat ca nu este indicat. in urma cu doua saptamani, Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier in care si-a pierdut viata un tanar de 24 de ani, iar analizele au stabilit ca el era baut si consumase cocaina.

Oana Roman, atac dur la familia lui Mario Iorgulescu: A fost pe ascuns, sa raspunda penal

Oana Roman a transmis un mesaj dur familiei lui Mario Iorgulescu, dupa ce aceasta l-a transferat la o clinica privata din Milano, desi medicii au recomandat sa nu fie externat. Vedeta a precizat ca modul in care a actionat familia Iorgulescu lasa loc de speculatii, in conditiile in care totul s-a facut pe ascuns. Oana .

Un nou scandal! Divort in familia lui Mario Iorgulescu. Ce s-a intamplat

Divort in familia lui Mario Iorgulescu, in timp ce acesta se afla internat in stare grava, dupa ce a fost transferat de urgenta la un spital din Italia. Ce s-a intamplat? Divort in familia lui Mario Iorgulescu Familia lui Gino Iorgulescu traverseaza o perioada grea, caci, in timp ce acestia trec prin clipe grele cu .

Cine este si ce meserie are mama lui Mario Iorgulescu. Gabriela este extrem de frumoasa, dar dupa scandal a luat o decizie radicala

Gabriela, mama lui Mario Iorgulescu, are o meserie care ar surprinde multi oameni. Cine este si cu ce se ocupa? Ce decizie radicala a luat dupa scandalul in care este implicata familia sa? Cine este si ce meserie are Gabriela Iorgulescu, mama lui Mario? Despre tatal lui Mario, Gino Iorgulescu, presedinte al Ligii Profesioniste de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3189 seconds )