Libnet.ro
UNICEF

08:15

Fiica Andreei Esca si Mario Fresh, despartire din cauza Asia Express? Ce se intampla intre ei

Playtech Playtech,
Fiica Andreei Esca si Mario Fresh, despartire din cauza Asia Express? Ce se intampla intre ei

Participarea lui Mario Fresh la Asia Express a pus relatia sa cu fiica Andreei Esca sub semnul intrebarii? Ce se intampla intre cei doi tineri si care este motivul pentru care amorezii si-ar putea spune adio? Alexia Eram si Mario Fresh, la un pas de despartire din cauza Asia Express? Relatia dintre Alexia Eram si . continuă pe Playtech

Mario Fresh ii spune adio Alexei Eram?! S-a aflat ce a facut cantaretul in timpul filmarilor la Asia Express

Desi Alexia Eram si Mario Fresh formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul romanesc, celebrul cuplu nu este lipsit de speculatii care circula in mediul online, mai ales dupa participarea.

Asia Express: Alex Velea si Mario Fresh, loviti de noroc! Aproape au cedat, dar continua aventura (VIDEO)

Alex Velea si Mario Fresh si-au jucat Ultima Sansa la Asia Express, marti seara. Desi au iesit pe ultimul loc, norocul a fost de partea lor siraman in competitie, intrucat ancora are culoa.

Kim Jong-un, panicat din cauza epidemiei de coronavirus: Coreea de Nord a luat decizia radicala

Autoritatile din Coreea de Nord au luat o masur a radicala din cauza epidemiei de coronavirus. Maratonul de la Phenian, care atrage in fiecare an numerosi turisti occidentali, a fost anulat din cauza inchiderii.

Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei. Cati bani trebuie sa plateasca postul TV

CNA a decis sa amendeze postul Antena 1 cu suma de 100. 000 de lei, pentru telenovela Vulpita. Aceasta sanctiune vine dupa ce forul a vizionat, vreme de doua sedinte, mai multe fragmente din editii ale emisiunii Acces Direct. Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei Sanctiunea a fost votata insa .

inca 98 de persoane au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor a ajuns la 1.873 Seful OMS: Se inregistreaza o scadere a numarului de cazuri

Autoritatile de sanatate din China au raportat ca 98 de persoane au murit din cauza coronavirusului, luni. Bilantul global al deceselor din cauza COVID-19 a ajuns la 1. 873, scrie CNN. Numarul de cazuri confirmate cu noul coronavirus, la nivel global, este acum 73. 243, potrivit Mediafax. Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat, luni, la Geneva, ca potrivit ultimelor date, numarul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19 a inceput sa scada in China.

Procurorul general al SUA ia in calcul sa demisioneze din cauza comentariilor lui Trump, postate de twitter

Procurorul general al Statelor Unite ale Americii, William Barr, ia in considerare sa demisioneze din cauza postarilor pe Twitter ale presedintelui despre judecatori, procurori si cazurile Departamentului Justitiei, scrie Washington Post, citat de Mediafax.

Boala care a transformat-o pe Brigitte Bardot. Actrita a incercat sa se sinucida din cauza ei

Brigitte Bardot a renuntat la viata ei ca zeita a ecranului pentru a deveni activista pentru drepturile animalelor. Dar nu numai acesta a fost motivul pentru care frumoasa Frantei a renuntat la lumina reflectoarelor. Boala care a transformat-o pe Brigitte Bardot Brigitte Bardot a devenit un simbol al cinematografiei, odata cu aparitia ei in filmul .

A ramas fara o ureche din cauza solarului. Povestea de groaza a unei femei de numai 44 de ani

O femeie de 44 de ani din Marea Britanie a ramas fara o ureche din cauza cancerului cauzat de solar.

Jandarmeria Alba, executata silit din cauza unui fost angajat. Valentin si-a santajat iubita chiar in timpul programului

Jandarmeria Alba a fost executata silit, din cauza unui fost angajat. Barbatul si-a santajat iubita chiar in timpul programului.

Oamenii care l-au tradat pe Nicolae Ceausescu. Din cauza lor a fost omorat dictatorul

Nicolae Ceausescu a avut in sistemul aparatului de stat, dar si in serviciile secrete ale vremii, oameni importanti care, la un moment dat, au decis sa ii intoarca spatele si sa dezerteze. Unii dintre acestia au devenit si artizanii decaderii si, in cele din urma, cei care i-au adus sfarsitul. Oamenii care l-au tradat pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )