Libnet.ro
UNICEF

01:05

Impact.ro: Cum a scapat Mario Iorgulescu basma curata. Ce persoana extrem de influenta l-a ajutat dupa accident

Playtech Playtech,
Impact.ro: Cum a scapat Mario Iorgulescu basma curata. Ce persoana extrem de influenta l-a ajutat dupa accident

Mario Iorgulescu s-a urcat la volan, in seara de 8 septembrie 2019, cu o alcoolemie de 1,96 gl alcool pur in sange, consumand si cocaina. A produs un accident in urma caruia un tanar tata a doi copii a pierit nevinovat, apoi a urmat tevatura. Dupa ce a fost ingrijit in Romania, a fost transferat . continuă pe Playtech

Decizia tatalui victimei lui Mario Iorgulescu. Declaratii sfasietoare, la jumatate de an de la accident

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, Gino Iorgulescu, a fost pus sub acuzare dupa ce a provocat un accident rutier, in septembrie 2019, in urma caruia a murit Dani Vicol, un tanar parinte a doua fetite. Tatal victimei a facut declaratii sfasietoare, la jumatate de an de la accident. Decizia tatalui victimei lui Mario Iorgulescu, la .

Mario Iorgulescu, ajutat sa scape de toate acuzatiile! NU tatal sau l-ar fi protejat dupa accidentul din toamna

Mario Iorgulescu a produs un grav accident de circulatie in toamna anului 2019. in urma accidentului, victima din cealalta masina, Dani Vicol, in varsta de 24 de ani a decedat. Mario Iorgulescu la randul sau.

EXCLUSIV Unde se afla, de fapt, Mario Iorgulescu. Are asistenta personala, chiar daca si-a revenit complet

Mario Iorgulescu a fost pus sub acuzare dupa ce a provocat un accident in urma caruia a murit un tanar. A fost ingrijit in Romania imediat dupa tragediei, apoi transferat la o clinica din Milano. Tanarul si-a revenit, iar acum se afla in paradisul studentiei sale si are o asistenta personala drept paravan, pentru a-l .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )