Libnet.ro
UNICEF

00:06

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Ce s-a intamplat in salonul de la clinica din Milano

Playtech Playtech,
Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Ce s-a intamplat in salonul de la clinica din Milano

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu! Dupa ce vestile despre tanar au curs fara oprire inca din prima clipa in care a produs tragicul acident rutier, o perioada a incetat sa apara orice informatie despre el. Ce s-a intamplat in salonul clinicii din Milano unde este internat? Detalii despre starea de . continuă pe Playtech

Noi detalii despre tinerii care au batut si violat o adolescenta. Ce risca fetita de 13 ani care a comandat agresiunea extrema

Noi detalii ies la iveala in ceea ce o priveste pe adolescenta de 16 ani care, la finalul saptamanii trecute, impreuna cu un tanar de 19 ani, si-a batut si violat prietena, pe un teren viran din Zalau. intregul atac a fost coordonat de catre o fetita de 13 ani, deranjata ca victima i-ar fi furat iubitul.

VIDEO Elon Musk a prezentat noi detalii despre Starship, nava spatiala care ar putea transporta in jur de 100 de persoane pe Luna si Marte

Elon Musk, CEO-ul SpaceX, a prezentat sambata seara nava spatiala Starship proiectata de compania sa pentru a transporta un numar mare de oameni si marfuri intre Luna si Marte, relateaza Agerpres.

Vesti surprinzatoare despre Mario Iorgulescu. Fiul sefului LPF se simte mai bine si chiar se deplaseaza prin salon

Mario Iorgulescu se simte mai bine si chiar a se poate deplasa prin salon. Internat intr-una dintre cele mai mari clinici private din Italia, San Raffaele din Milano, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal.

Victima lui Mario Iorgulescu, acuzata de trafic de droguri. Ce se intampla acum cu barbatul sechestrat in urma cu 3 ani

Victima lui Mario Iorgulescu este acuzata de trafic de droguri de mare risc. Ce se intampla cu barbatul sechestrat acum trei ani si batut cu ciocanul de snitele? V. I, victima lui Mario Iorgulescu, acuzata de trafic de droguri Tanarul care l-a acuzat, in 2016, pe Mario Iorgulescu si fratii Kalu ca l-au sechestrat si batut .

Mario Iorgulescu, amuzat ca e un pericol la volan. Ce a postat tanarul pe Facebook dupa mai multe accidente

Mario Iorgulescu a avut mai multe accidente rutiere in Romania, dar si in strainatate, pana la momentul in care a ucis un barbat de 24 de ani. Inclusiv Mario Iorgulescu era constient ca e un pericol la.

Mario Iorgulescu, amuzat ca e un pericol la volan: Ce a postat pe Facebook dupa mai multe accidente

Pana sa ucida un barbat de 24 de ani, cu doi copii acasa, Mario Iorgulescu avusese mai multe accidente rutiere in Romania, dar si in strainatate.

Accidentul de la Buiucani: Porsche-ul s-a izbit violent in troleibuz cu 130 kmh. Soferita era lipsita de dreptul de a conduce si avea 43 de procese verbale contraventionale

Politia a oferit noi detalii despre accidentul rutier grav, produs pe strada Alba Iulia din Chisinau luni, 30 septembrie, cand un Porsche Cayenne s-a ciocnit violent intr-un troleibuz plin cu pasageri. Soferita de 33 de ani, care se afla la volanul masinii si care se face vinovata de accident, avea permis de conducere suspendat, in urma multiplelor incalcari ale regulilor de circulatie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )