Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ce s-a intamplat intre Mario Fresh si Alexia Eram, dupa ce s-a intors de la Asia Express. Era de asteptat

Playtech Playtech,
Ce s-a intamplat intre Mario Fresh si Alexia Eram, dupa ce s-a intors de la Asia Express. Era de asteptat

Perechea formata din Mario Fresh si Alex Velea nu a poposit prea mult pe meleaguri straine. Cei doi s-au intors de la Asia Express dupa doar doua luni de filmari. Ce s-a intamplat intre tanarul artist si iubita sa, Alexia Eram, dupa ce acesta a revenit in tara? Ce s-a intamplat intre Mario Fresh si . continuă pe Playtech

Ce s-a intamplat intre Adelina Pestritu si sotul ei, imediat dupa ce au facut aceasta poza. Bruneta a recunoscut tot

Adelina Pestritu este una dintre cele mai populare vedete din Romania, avand Instagramul la picioarele ei. Are obiective-tinta de ascensiune in cariera, dar si o familie frumoasa, care a intampinat, insa, si uneledificultati. Ce s-a intamplat intrea ea si Virgil Steblea, sotul ei. Bruneta a recunoscut tot, pe Facebook. Ce s-a intamplat intre Adelina Pestritu .

Alice Badea, primele declaratii dupa ce a fost agresata de iubit. Ce s-a intamplat intre ea si Whats Up

Alice Badea vine cu primele declaratii despre agresiunea de care a avut parte. Aceasta a vorbit despre ce s-a petrecut in apartamentul lui What s Up. Ce s-a petrecut, de fapt, in imobilului artistului ? Alice Badea, primele declaratii dupa ce a fost agresata de What s Up Alice Badea a facut primele declaratii despre .

Ce s-a intamplat cu trupul lui Cornel Gales, dupa ce a fost adus in Romania. Durerea este de nedescris

Tragedia petrecuta in Spania, in care si-a pierdut viata Cornel Gales, este aproape incheiata, trupul fostului sot al Ilenei Ciuculete a ajuns in tara. Dar din punctul de vedere al achetatorilor lucrurile nu sunt incheiate, existand multe suspiciuni asupra modului in care s-a produs teribilul accident. Viviana, fosta lui partenera de viata a reusit sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )