Libnet.ro
UNICEF

10:15

UPDATE Parchetul cere arestarea lui Mario Iorgulescu, chiar daca acesta nu este in tara. Unde s-ar afla acum inculpatul

Playtech Playtech,
UPDATE Parchetul cere arestarea lui Mario Iorgulescu, chiar daca acesta nu este in tara. Unde s-ar afla acum inculpatul

Noi informatii despre cazul lui Mario Iorgulescu, fiul liderului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu. Se pare caparchetul Capitalei cere arestarea in lipsa a lui Mario Iorgulescu in dosarul accidentului mortal. UPDATE:Potrivit Mediafax, magistratii Tribunalului Bucuresti au stabilit judecarea cererii de arestare preventiva in lipsa, pe numele lui Mario Iorgulescu, pentru data de 3 amrtie. continuă pe Playtech

Parchetul cere arestarea preventiva pentru Mario Iorgulescu, acuzat oficial de omor

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au anuntat intr-un comunicat ca la data de 17. 2020 au sesizat Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva a lui Mario Iorgulescu pentru savarsirea infractiunilor de omor si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante. Acesta conducea cu 162 kmh, cu o alcolemie de 1,9gl si dupa ce consumase cocaina.

UPDATE Procurorii cer instantei arestarea lui Mario Iorgulescu, care in septembrie a provocat un accident in care si-a pierdut viata un tanar Iorgulescu era beat si consumase cocaina

Procurorii au sesizat luni Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva a lui Mario Iorgulescu, pentru infractiunile de omor si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante. in septembrie, Mario Iorgulescu, baut fiind si sub influenta drogurilor, a provocat un accident rutier in care si-a pierdut viata un tanar de 24 de ani. La acest moment, Mario Iorgulescu este internat la o clinica din Italia.

Procurorii cer arestarea lui Mario Iorgulescu. Judecatorii amana decizia

Tribunalul Bucuresti a amanat, luni, judecarea cererii procurorilor de arestare preventiva in lipsa .

Mario Iorgulescu, ajutat sa scape de toate acuzatiile! NU tatal sau l-ar fi protejat dupa accidentul din toamna

Mario Iorgulescu a produs un grav accident de circulatie in toamna anului 2019. in urma accidentului, victima din cealalta masina, Dani Vicol, in varsta de 24 de ani a decedat. Mario Iorgulescu la randul sau.

Impact.ro: Cum a scapat Mario Iorgulescu basma curata. Ce persoana extrem de influenta l-a ajutat dupa accident

Mario Iorgulescu s-a urcat la volan, in seara de 8 septembrie 2019, cu o alcoolemie de 1,96 gl alcool pur in sange, consumand si cocaina. A produs un accident in urma caruia un tanar tata a doi copii a pierit nevinovat, apoi a urmat tevatura. Dupa ce a fost ingrijit in Romania, a fost transferat .

Noi detalii despre tragedia provocata de Mario Iorgulescu: Pedala de acceleratie era apasata la maximum

Procurorii care ancheteaza tragedia provocata de Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal, au oferit noi detalii despre cumplitul accident de pe 8 septembrie 2019.

Judecarea cererii de arestare a lui Mario Iorgulescu, amanata pentru 3 martie

Magistratii au decis marti amanarea pentru 3 martie a pronuntarii deciziei in cazul propunerii de arestare a procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti in cazul lui Mario Iorgulescu.

Mario Iorgulescu, propunere de arestare si acuzatie de omor dupa accidentul din Bucuresti

Mario Iorgulescu a fost propus spre arestare si acuzat de omor si conducere sub influenta unor substante interzise, dupa cumplitul accident produs in Bucuresti pe 8 septembrie 2019.

UPDATE Judecatorii au amanat pentru 3 martie sentinta cu privire la arestarea in lipsa a lui Mario Iorgulescu

UPDATE Sentinta cu privire la cerereade arestare preventiva a fost amanata pentru 3 martie de catre judecatorii Tribunalului Bucuresti. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )