Libnet.ro
UNICEF

12:31

Veste de ultima ora despre Mario Iorgulescu. Ce au anuntat acum medicii de la spitalul din Milano

Playtech Playtech,
Veste de ultima ora despre Mario Iorgulescu. Ce au anuntat acum medicii de la spitalul din Milano

Veste de ultima ora despre Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF. Ce au anuntat acum medicii de la spitalul din Milano? Ce au anuntat medicii de la spitalul din Milano despre Mario Iorgulescu? Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a provocat un accident pe 8 septembrie in urma caruia a murit . continuă pe Playtech

Mario Iorgulescu ar fi fost externat in mare secret din clinica din Milano

Situatia lui Mario Iorgulescu este, la ora actuala, una incerta. Pus sub acuzare de procurori in cazul accidentului in care a murit Dani Vicol, Mario Iorgulescu s-ar afla, teoretic, in Italia, unde urmeaza un complex program de recuperare medicala.

Mario Iorgulescu a fost mutatin mare secret de la clinica din Milano

Mario Iorgulescu a fost mutatde familie la o alta clinica, in mare secret, procurorii romani avand la cunostinta acest demers.

Alerta de ultima ora la Paris. Mai multe persoane au fost ranite de un atacator inarmat

Clipe de teroare, in Paris, dupa ce mai multe persoane au fost ranite de catre un atacator inarmat. Barbatul suspectat ca a ranit mai multe persoane a fost impuscat mortal de catre politie, dupa cum au anuntat si oficialii francezi. Momentele de panica s-au petrecut in jurul orelor dupa-amiezii de vineri, pe 3 ianuarie. Alerta .

Decizie de ultima ora luata de Ludovic Orban. Va fi demis din Guvern

Premierul Orban a decis demiterea secretarului de stat implicat intr-un accident de circulatie, fiind suspectat ca s-ar fi urcat beat la volan. Oficialul a refuzat sa sufle in aparatul etilotest, dar si sa ii fie recoltate probe biologice, pentru a se stabili daca condusese sau nu sub influenta bauturilor alcoolice. Valeriu Lupu fusese numit de .

Avertisment de ultima ora pentru romani. intreaga lume este in alerta. Se pregateste un nou razboi?

Atentionare pentru toti romanii din partea Ministerului Afacerilor Externe! Anumite tensiuni din lume s-ar putea rasfrange asupra romanilor. Ce se intampla si ce trebuie sa evitam? Avertisment pentru romani! Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza intreaga lume. MAE le recomanda in special cetatenilor romani sa evite calatoriile care nu sunt necesare in Irak, pentru ca riscurile sunt .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )