Libnet.ro
UNICEF

16:30

Victima lui Mario Iorgulescu, acuzata de trafic de droguri. Ce se intampla acum cu barbatul sechestrat in urma cu 3 ani

Playtech Playtech,
Victima lui Mario Iorgulescu, acuzata de trafic de droguri. Ce se intampla acum cu barbatul sechestrat in urma cu 3 ani

Victima lui Mario Iorgulescu este acuzata de trafic de droguri de mare risc. Ce se intampla cu barbatul sechestrat acum trei ani si batut cu ciocanul de snitele? V. I, victima lui Mario Iorgulescu, acuzata de trafic de droguri Tanarul care l-a acuzat, in 2016, pe Mario Iorgulescu si fratii Kalu ca l-au sechestrat si batut . continuă pe Playtech

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu schimba Codul Rutier. Soferii, direct inchisoare cu executare

Anuntul vine in urma dezastrului auto produs la inceputul lunii de fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Accidentul provocat de Mario Iorgulescu schimba Codul Rutier, asa cum il cunosc soferii romani. Accidentul lui Mario Iorgulescu schimba Codul Rutier! in urma accidentului grav de circulatie pe care Mario Iorgulescu l-a provocat, un tanar de 24 de .

Mario Iorgulescu, amuzat ca e un pericol la volan. Ce a postat tanarul pe Facebook dupa mai multe accidente

Mario Iorgulescu a avut mai multe accidente rutiere in Romania, dar si in strainatate, pana la momentul in care a ucis un barbat de 24 de ani. Inclusiv Mario Iorgulescu era constient ca e un pericol la.

Mario Iorgulescu, internat la clinica bogatilor! Cum arata si cat costa o noapte la spitalul din Milano

Mario Iorgulescu se afla acum in grija celor mai buni medici, intr-o clinica unde numai cei instariti pot avea parte de ingrijire. Parintii baiatului de 24 de ani au avut grija ca cei mai buni specialisti sa-l aiba in vizor. Cat costa o singura noaptea la clinica din Milano unde fiul sefului LPF este atent .

VEDETELE SPUN LUCRURI TRASNITE! Ce s-ar fi intamplat cu VITEZOMANUL DROGAT SI BEAT daca familia nu il scapa de sub control: Mario Iorgulescu ajungea un SUPER TOP MODEL

Oana Roman a vorbit despre tragedia provovata de Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, Gino Iorgulescu. BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL SMILEY! S-A iNTAMPLAT LA VOLAN! AVEA VITEZA MARE GALERIE FOTO) Oferind.

Mario Iorgulescu, amuzat ca e un pericol la volan: Ce a postat pe Facebook dupa mai multe accidente

Pana sa ucida un barbat de 24 de ani, cu doi copii acasa, Mario Iorgulescu avusese mai multe accidente rutiere in Romania, dar si in strainatate.

S-A AFLAT unde este ASCUNS Mario Iorgulescu! Imagini BOMBA din cea mai luxoasa clinica. Sumele exorbitante ale spitalizarii depasesc orice imaginatie (GALERIE FOTO-VIDEO)

Clinicaunde a fost transferatfiul presedintelui LPF nu mai este secreta! VEZI GALERIA FOTO Mario Iorgulescu se afla internatintr-una dintre cele mai costisitoareclinici din Milano,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )