Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este vedeta care nu i-a raspuns la telefon lui Meghan Markle. Cum a motivat gestul

Playtech Playtech,
Cine este vedeta care nu i-a raspuns la telefon lui Meghan Markle. Cum a motivat gestul

Meghan Markle a trebuit sa o sune de trei ori pe o actrita, cea din urma neraspuzandu-i niciodata la apeluri. Totul s-a petrecut in perioada in care aceasta a fost editor pentru revista Vogue. Ce vedeta nu a raspuns la apelurile Ducesei de Sussex? Meghan Markle, pusa pe ocupat de o personalitate. Ducesa a sunat . continuă pe Playtech

Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca. Nu e cel despre care s-a vorbit initial

Oamenii legii au ascultat si verificat pistele indicate de Gheorghe Dinca. Scanfadrii au cautat prin Dunare, politistii prin poduri, paduri, dar fara rezultat, pana ce un anchetator sa ii gaseasca criminalului punctul sensibil. Cine a fost cel care l-a convins pe inculpat sa vorbeasca? Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca .

inca o vedeta de la PRO TV a semnat cu Kanal D. Cine este Emil Rengle si cati bani a luat de la Romanii au talent

Fanii lui Emil Rengle sunt in extaz! Acesta va fi in juriul celui mai nou show de dans. Cunoscutul coregraf a semnat cu Kanal D, dupa reusita pe care a avut-o la Romanii au Talent. Emil Rengle, jurat la imi place dansul Vocea generatiei sale, talentat, extravagant, un artist cu acte in regula, asa il .

Cine este Kamala Harris, principalul contracandidat al lui Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA

Kamala Harris, o femeie in lumea barbatilor. Povestea senatoarei care candideaza la prezidentiale in SUA. Are 54 de ani, este fiica unor imigranti din Jamaica si India, a doua femeie de culoare aleasa in Senatul SUA din California si poate viitorul presedinte al SUA. Vorbim despre senatorul Kamala Harris, care si-a anuntat candidatura la alegerile .

Cine este Costel Ghimis, noul sef al Politiei Caracal. Rezultate jenante, la probele pentru aceasta functie

Noul sef al Politiei din Caracal se numeste Costel Ghimis si a putut sa obtina doar nota de trecere la concursul pentru functia sa. Despre ce rezultate este vorba si ce functii a avut in trecut? Costel Ghimis, seful politiei din Caracal de nota 5 Costel Ghimis este mandrul detinator al postului pentru care multi .

Cine este primul model transgender Ingeras Victorias Secret

Victorias Secret si-a marit echipa de Ingerasi cu un nou supemodel. Vestea este cu atat mai de senzatie intrucat Valentina Sampaio este primul model transgender care lucreaza pentru celebrul brand de lenjerie intima.

Gafele noului ministru al Educatiei. Cine este Daniel Breaz si de ce nu face cinste ministerului

Dupa ce premierul Viorica Dancila a cerut demiterea Ecaterinei Andronescu de la Educatie, l-a propus pe Daniel Breaz ca ministru interimar. De-a lungul timpului, Daniel Breaz nu s-a remarcat tocmai printr-o imagina demna pentru acest minister. Daniel Breaz, ministru al Culturii si minitru interimar la Educatie Jurnalistii de la digi24. ro au facut o lista cu .

O tragedie va iNDOLIA lumea artistica. CELEBRA clarvazatoare a spus DESPRE CINE ESTE VORBA!

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, cea care ar fi prezis inclusiv tragedia din Colectiv, alaturi de alte evenimente, a facut un nou anunt tragic.

SMS EXPLOZIV DESCOPERIT in telefonul lui Gheorghe Dinca! ACESTA este MESAJUL care SCHIMBA TOT CE STIAM pana acum

Telefonul lui Gheorghe Dinca a fost verificat de anchetatori! Acestia au gasit in telefonul lui un sms care poate schimba totul! NUNTA ANULUI iN ROMANIA! SIMONA HALEP A FOST DATA DE GOL! ALESUL ESTE.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )