Libnet.ro
UNICEF

21:00

Meghan Markle, din nou insarcinata? Marturisiri neasteptate despre sotia Printului Harry

Playtech Playtech,
Meghan Markle, din nou insarcinata? Marturisiri neasteptate despre sotia Printului Harry

Meghan Markle si printul Harry au sustinut inca de la inceputul mariajului faptul ca-si doresc o familie mare cu cel putin doi copii. Daca William si Kate le-au luat-o deja de o buna perioada inainte, se zvoneste ca si ducii de Sussex s-au prins in hora si se pregatesc sa fie parinti pentru a doua . continuă pe Playtech

Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu, marturisiri neasteptate despre Alexandra. Ce a reusit sa afle in urma investigatiilor

Desi s-a presupus inca din prima zi a descoperirii cazului socant de la Caracal faptul ca Alexandra Macesanu a fost omorata cu brutalitate de catre Gheorghe Dinca, familia a sperat pana in ultima clipa ca fata sa fie inca in viata. Iata ce a descoperit Alexandru Cumpanasu in timpul ivestigatiilor si care este ultimul verdict.

Marturisiri neasteptate din intimitatea sotilor Ceausescu. Detaliul surprinzator care iese la iveala despre cunoscutul dictator

Secretele sotilor Ceausescu au inceput sa fie dezvaluite abia la ani buni dupa Revolutie, cand cei care i-au cunoscut au avut curajul sa vorbeasca despre lucrurile nestiute din perioada comunista. Cserey Ilon a lucrat pentru cei doi timp de cinci ani si a acceptat sa vorbeasca inclusiv despre intimitatea cuplului dictatorial. Marturisiri neasteptate din intimitatea .

SOC LA CASA REGALA! Regina Elisabeta n-a mai rezistat si I-A DAT FATALA lui Meghan Markle! De data aceasta, chiar e SFARSITUL

Meghan Markle a facutun nou gest care a stranit uimire: ea si printul Harry au refuzat invitatia reginei Elisabeta a II-a de a merge la Balmoral, in Scotia. Regina invita anual intreaga familie la rese.

Dan Capatos ii ia locul lui Dan Bittman la emisiunea de la Antena 1? Marturisiri neasteptate din culisele show-ului tv

Doi Dan, doua emisiuni de noapte, amandoua de divertisment, una abia a intrat pe sticla, Antitalent, alta, Xtra Night Show, rezista de peste 9 ani. Capatos ii va lua locul lui Bittman? Totul se va intampla duminica, 3 noiembrie. Marturisiri neasteptate din culisele show-ului de la Antena 1. Dan Capatos ii ia locul lui Dan .

Decizia care va starni controverse in Regat! Unde planuiesc Meghan Markle si Printul Harry sa se mute

Ultima decizie luata de Meghan Markle si Printul Harry a starnit controverse in Marea Britanie. Ducii de Sussex vor sa isi stabileasca o a doua resedinta in Statele Unite ale Americii, Canada sau Africa, ca urmare a presiunii mediatice care s-a pus in ultimul timp pe cei doi. Meghan Markle si Printul Harry vor sa .

S-A TERMINAT: Printul Harry si Meghan Markle, ANUNT cu privire la NOUA RESEDINTA din afara Marii Britanii! Casa Regala, CUTREMURATA din temelii

Satui de barfele din Regat, printul Harry si Meghan Markle au in vedere sa isi stabileasca o a doua resedinta in SUA, Canada sau Africa, potrivit unor surse citate de People.

S-A TERMINAT: Printul Harry si Meghan Markle, ANUNT cu privire la NOUA RESEDINTA din afara Marii Britanii! Casa Regala, CUTREMURATA din temelii

Satui de barfele din Regat, printul Harry si Meghan Markle au in vedere sa isi stabileasca o a doua resedinta in SUA, Canada sau Africa, potrivit unor surse citate de People.

Printul Harry si Meghan Markle au in vedere stabilirea unei resedinte noi

Printul Harry si Meghan Markle au in vedere sa isi stabileasca o a doua resedinta in SUA, Canada sau Africa, potrivit unor surse citate de People.

intalnire de gradul 0. Meghan Markle si Printul Harry ii vor confrunta in public pe Printul William si Kate Middleton

Se pare ca Printul Harry al Marii Britanii si fratele sau, Printul William nu au o relatie perfecta. Printul Harry a recunoscut intr-un documentar pe postul de televiziune ITV faptul ca s-a instrainat destul de mult de fratele sau, Printul William. Motivul? Ruptura regala: Printul Harry si Printul William merg pe drumuri separate Ducele .

Sorana, ex A.S.I.A, marturisiri nebanuite despre lupta ei cu depresia: Le zambeam tuturor. Jucam fericirea, de minune

Sorana Darclee a vorbit, fara paravan, despre lupta sa cu boala secolului, depresia. Poate si pentru a veni in ajutorul celor ce nu-si dau seama ca sufera de aceasta boala sau nu stiu cum sa o recunoasca exact, solista a dezvaluit toate detaliile despre perioada in care simtea ca nu mai poate. Sorana Darclee, despre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )