Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meghan Markle nu mai e invitata la petrecerile prietenilor Printului Harry. Care e motivul

Playtech Playtech,
Meghan Markle nu mai e invitata la petrecerile prietenilor Printului Harry. Care e motivul

Meghan Markle nu este o persoana agreata de multi, dorind sa traiasca, in pofida etichetei regale, dupa cum doreste. Criticata de multi si barfita de foarte multi, au iesit la iveala noi detalii despre viata sociala a cuplului regal Markle si Harry. Conform presei britanice, ducesa de Sussex nu mai e invitata la petrecerile prietenilor . continuă pe Playtech

Kevin Costner, despre revenirea lui Meghan Markle in serialul Suits: N-ai vrea sa fii in pielea lui Harry...

Celebrul actor american Kevin Costner a spus ca o posibila revenire a sotiei Printului Harry, Meghan Markle, in fata camerelor este aproape imposibila. Ar fi dificil. De ce? Trebuie sa fii in pielea lui.

Soc la Casa Regala: Meghan Markle, implicata intr-un SCANDAL IMENS cu pastile de slabit! Regina, la un pas de lesin! Acum chiar ca s-a terminat...

Numele lui Meghan Markle ajunge din nou in atentia negativa a publicului. De aceasta data, intr-un nou scandal cu pastile de slabit. ADIO, CLEOPATRA STRATAN! VESTE SOC PE SCENA ARTISTICA Meghan Markle este.

Meghan Markle este dur criticata online pentru cum isi tine bebelusul in brate FOTO

Meghan Markle a fost dur criticata in mediul online dup ce au aparut peimele poze cu ea tinandu-l in brate pe micutul Archie, in varsta de numai 2 luni. Pe Twitter, multi fani au judecat-o, spunand ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )