Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce obiecte vestimentare nu are voie sa poarte Meghan Markle. Regina i-a interzis cu desavarsire

Playtech Playtech,
Ce obiecte vestimentare nu are voie sa poarte Meghan Markle. Regina i-a interzis cu desavarsire

Cuplul regal Meghan Markle si Printul Harry se pregateste sa petreaca o scurta vacanta de vara, alaturi de micutul Archie, la Castelul Balmoral, unde ii asteapta Regina. inainte de a-si face bagajul pentru acest sejur, Meghan trebuie sa fie atenta la tinutele pe care le va lua cu ea, caci Regina are cateva reguli clare . continuă pe Playtech

Unde a dus-o printul Harry pe Meghan Markle, in vacanta. Au fugit de lume in Ibiza FOTO

Printul Harry o rasfata fara incetare pe Meghan Markle. Acesta a dus-o pe Ducesa de Sussex in paradisul miliardarilor, departe de ochii curiosilor, pentru a-si putea petrece in liniste timpul impreuna. Iata cateva imagini din vila in care s-au refugiat indragostitii! Printul Harry si Meghan Markle, vacanta departe de ochii curiosilor, in Ibiza Meghan Markle .

Meghan Markle, criticata de Kevin Costner pentru ca vrea sa revina la actorie. Sunt de partea lui Harry!

Scandal intre vedetele! Posibila revenire a lui Meghan Markle in lumea filmului a starnit numeroase controverse. O mare parte din fostii colegi de pe platourile de filmare ai Ducesei de Sussexs sustin ca revenirea in cinematografie ar fi nepotrivita la momentul actual. Decizia a fost criticata aspru si de actorul Kevin Costner. Ce afirmatii a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )