Libnet.ro
UNICEF

10:30

Printul Harry si Meghan Markle, izolati de Casa Regala Britanica. Cum se comporta ceilalti membri cu ei

Playtech Playtech,
Printul Harry si Meghan Markle, izolati de Casa Regala Britanica. Cum se comporta ceilalti membri cu ei

Situatia nu este una tocmai roz in Familia Regala a Marii Britanii, pentru ca de curand au iesit la iveala cateva adevaruri despre ceea ce se petrece, in realitate, cu regalii. Desi sunt in ipostaza de noi parinti, iar aceasta perioada a vietii lor ar trebui sa fie una in care sa predomine armonia, Meghan . continuă pe Playtech

Scandalurile care au zdruncinat casa regala britanica in 2019, noul an oribil al reginei Elisabeta: cine a suparat-o cel mai mult pe suverana FOTO

Anul 2019 a fost unul negru pentru monarhia britanica, marcata de o serie de scandaluri din care cel mai mult a avut de suferit mandria reginei Elisabeta, care, in opinia specialistilor, a scapat din maini fraiele familiei.

Printul Hary si Meghan Markle incalca din nou protocolul regal! Unde vor petrece cei doi Craciunul

Printul Hary si Meghan Markle incalca din nou protocolul regal! Cei doi voi petrece Craciunul in Los Angeles alaturi de mama Ducesei! Vestea a fost confirmata de Palatul Regal! inainte de venirea pe.

Printul Andrew, exclus din Casa Regala din cauza scandalului sexual cu minore

Scandal in Familia Regala a Marii Britanii! Printul Andrew este exclus din Casa Regala din cauza scandalului sexual cu minore! Afla de aici toate detaliile! .

Meghan Markle, dezvaluiri despre cele mai importante momente din viata sa. Cum combate zvonurile din presa

Meghan Markle continua sa abordeze cu o transparenta iesita din comun, pentru titulatura sa, toate interviurile. Acest lucru o pozitioneaza din nou ca principal inamic in razboiul cu presa britanica si cu familia regala a Marii Britanii. Markle, dezvaluiri fara perdea Meghan Markle este din nou in atentia presei. Ducesa de Sussex a dorit sa .

DIVORT BOMBA in FAMILIA REGALA! S-a aflat de ce MEGHAN MARKLE i-a spus ADIO: I-A TRIMIS VERIGHETA iNAPOI

Dezvaluiri uluitoare despre trecutul lui Meghan Markle! Putini sunt cei care stiu ca Meghan Marklenu se afla la primul mariaj! Ducesa a mai fost casatorita cu un producator de cinema si televiziu.

Motivul pentru care Kate Middleton a ramas fara secretara personala. Ce legatura are Meghan Markle cu aceasta situatie neplacuta din familia regala

S-au tulburat apele in staff-ul lui Kate Middleton. Se pare ca Ducesa de Cambridge a ramas fara asistenta personala, la doar cateva luni dupa ce un alt angajat de-al ei a parasit echipa. Cum s-a intamplat acest lucru? Kate Middleton face parte oficial din familia regala din aprilie 2011, dupa ce aceasta s-a casatorit cu .

Ce le opreste pe Meghan Markle si Kate Middleton sa devina bune prietene. Dezvaluiri neasteptate din culisele familiei regale

In presa britanica s-a scris ca relatia dintre Meghan Markle si Kate Middleton s-a imbunatatit, dar s-a mai scris si ca niciodata cele doua ducese nu vor fi cele mai bune prietene. Ce le opreste? Ce le opreste pe Meghan Markle si Kate Middleton sa devina bune prietene? Doua ducese, cumnate, aceeasi familie, alte destine .

Meghan Markle, incoronata regina stilului: care au fost cele mai apreciate tinute

Ducesa Meghan 38 de ani) a fost incoronata regina stilului. Fosta actrita americana s-a clasat pe primul loc in clasamentul celor mai influente personalitati in materie de moda in anul 2019.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )