Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cel mai relevant experiment care iti va inlatura indoielile despre purtatul mastii

Playtech Playtech,
Cel mai relevant experiment care iti va inlatura indoielile despre purtatul mastii

In contextul pandemiei, exista si unii oameni care au indoieli in ceea ce priveste masca de protectie. Totusi, acest experiment simplu, insa extrem de relevant iti arata de ce n-ar. continuă pe Playtech

Cel mai mare porumbel din lume este si cel mai frumos: cat de spectaculoasa este specia

Porumbelul incoronat Victoria sau Victoria Crowned Pigeon este cel mai spectaculos exemplar din aceasta familie de pasari pe care, in cea mai mare parte a anului, le intalnesti pe toate.

Dumitru Comanescsu, declarat acum o luna cel mai varstnic barbat al Planetei, a murit, la 111 ani

Dumitru Comanescu, care a fost timp de o luna cel mai varstnic barbat al Planetei, a incetat din viata sambata dimineata, la 111 ani si 231 de zile.

A murit Dumitru Comanescu, bucuresteanul care in urma cu o luna a devenit cel mai batran barbat din lume. Avea 111 ani

Dumitru Comanescu, care in urma cu o luna a fost declarat cel mai varstnic barbat al Planetei, a incetat din viata sambata dimineata, la 111 ani si 231 de zile, potrivit unui comunicat al Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucuresti.

Romanul care detinea titlul de cel mai batran barbat din lume a murit: La ce varsta s-a stins din viata bucuresteanul Dumitru Comanescu

Bucuresteanul considerat a fi cel mai batran barbat din lume a murit. Dumitru Comanescu a decedat la varsta de 111 ani si 231 de zile. Acesta primise, recent, distinctia de la Cartea Recordurilor, dupa decesul.

Cum a actionat romanul considerat a fi cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume: Detaliul care a dus la prinderea sa

Cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume, prins recent in Romania, are o poveste demna de filmele de actiune de la Hollywood. Radu Theodor Croitoru, in prezent arestat preventiv pentru 30 de zile,.

MARCEL CIOLACU: Tricolorul a fost dintotdeauna simbolul cel mai puternic al apartenentei romanilor la valorile nationale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului National, in care afirma ca tricolorul a fost dintotdeauna simbolul cel mai puternic al apartenentei romanilor la valorile nationale.

Batranul cel mai batran din lume a murit. Cati ani avea romanul

Cel mai batran barbat din lume a murit ieri. Acesta era internat in Bucuresti la un centru de ingrij.

Robert Cazanciuc (PSD): in sase luni, Guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, afirma ca in Monitorul Oficial al Romaniei tocmai ce s-a publicat OUG 100, el adaugand ca in numai sase luni Guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata.

Cutremurator! Ultimul mesaj transmis romanilor de cel mai varstnic barbat din lume. Dumitru Comanescu a murit la 111 ani

A murit Dumitru Comanescu, cel mai longeviv barbat in viata al planetei. Bucuresteanul avea 111 ani si 231 de zile. Fusese declarat cel mai varstnic barbat din lume pe 28 mai 2020, dupa moartea britanicului Robert Weighton.

Bob Dylan, cel mai varstnic artist care a ajuns pe primul loc in topul britanic al albumelor

Muzicianul american Bob Dylan, recompensat cu premiul Nobel pentru Literatura in 2016, a devenit cel mai varstnic artist in viata care a ajuns pe primul loc in topul britanic al albumelor, scrie BBC.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )