Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cum a ajuns Donald Trump un cretin perfect: purtarea mastii de protectie, subiect de dezbateri politice

Playtech Playtech,
Cum a ajuns Donald Trump un cretin perfect: purtarea mastii de protectie, subiect de dezbateri politice

De la inceputul pandemiei de coronavirus, Donald Trump nu a fost imortalizat niciodata cu o masca pe fata. Dincolo de manifestarile sale de inconstienta insa, a ajuns si sa ironizeze. continuă pe Playtech

in cazul in care o persoana are temperatura peste 37,3 grade Celsius sau refuza purtarea mastii de protectie i se poate interzice intrarea intr-un spatiu inchis - Ministerul Sanatatii

Purtarea mastii de protectie si masurarea temperaturii corporale triajul epidemiologic) la intrarea in spatii inchise - institutii sau autoritati publice, magazine, unitati de prestare a serviciilor etc. - sunt obligatorii pe perioada starii de alerta, reaminteste Ministerul Sanatatii, la 3 zile de la publicarea in Monitorul Oficial a Ordinului care instituie aceasta obligativitate. in cazul in care un client are temperatura peste 37,3 grade Celsius, refuza dezinfectarea mainilor sau purtarea mastii de protectie i se poate interzice intrarea intr-un spatiu inchis, subliniaza institutia condusa de Nelu Tataru.

Contre dure intre Donald Trump si Joe Biden: Este cretinul perfect

Tachinarile dintre Donald Trump si Joe Biden nu inceteaza nici in timpul pandemiei de coronavirus. Contextul social chiar accentueaza tensiunile dintre doi candidati la functia de presedinte al Statelor Unite al.

Donald Trump va emite o ordonanta executiva pentru modificarea cadrului de reglementare a retelelor de socializare

Presedintele american, Donald Trump, va emite joi seara o ordonanta executiva prin care va modifica cadrul de reglementare destinat activitatilor retelelor de socializare, in urma disputei cu platforma de microblogging Twitter, afirma surse citate de agentia Reuters si de ziarul New York Times.

Presedintele Facebook, Mark Zuckerberg ii raspunde presedintelui Donald Trump, dupa ce acesta a amenintat ca inchide companiile de social-media: Este o linie periculoasa

Presedintele Facebook, Mark Zuckerberg, ii raspunde lui Donald Trump, dupa ce presedintele SUA a criticat deciziaTwitter de a-i marca postarile cu eticheta potential fake news si a amenintat ca are.

Donald Trump deplange depasirea pragului de 100.000 de de decese in SUA

Presedintele american Donald Trump a rupt tacerea si a deplans joi depasirea pragului de 100. 000 de morti din cauza Covid-19 in Statele Unite.

Donald Trump va semna ordinul executiv care vizeaza companiile de social media

In urma amenintarilor, un purtator de cuvant al Casei Albe a confirmat ca presedintele Donald Trump va semna astazi un ordin executiv care vizeaza companiile de social media.

Donald Trump a declarat razboi retelelor sociale

Presedintele american Donald Trump este asteptat joi sa semneze un ordin executiv care vizeaza companiile de social media, au spus oficiali ai Casei Albe, dupa ce liderul SUA a amenintat ca va inchide site-urile pe care el le-a acuzat ca reduc la tacere vocile conservatoare, relateaza Reuters.

Donald Trump vrea sa ingroape retelele sociale care il cenzureaza: ce se intampla azi

Retelele de socializare asa cum le stim s-ar putea sa nu mai existe, dupa ce Donald Trump va semna astazi un ordin executiv, dupa ce a fost suparat de cei de la Twitter, in urma cu cateva.

Donald Trump, gata sa sanctioneze retelele sociale. Astazi semneaza documentul

Donald Trump continua ofensiva impotriva retelelor sociale, informeaza Reuters. Dupa ce a criticat decizia Twitter, de a-i marca postarile cu eticheta potential fake news, presedintele american are in.

Donald Trump, suparat pe Twitter. Liderul de la Casa Alba a amenintat ca va inchide retelele sociale

Presedintele american Donald Trump s-a suparat pe Twitter, platforma de micro-blogging pe care o foloseste zilnic pentru a isi comunica si argumenta deciziile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )