Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie fara precedent luata la Iasi. Masca devine obligatorie si in aer liber. Care este motivul

Playtech Playtech,
Decizie fara precedent luata la Iasi. Masca devine obligatorie si in aer liber. Care este motivul

In acest moment, in mai multe judete din tara, datorita numarului mare de persoane infectate cu noul coronavirus, s-a decis obligativitatea purtari mastii de protectie si in spatiul public, pe strada. Populatia Iasiului cu mastile pe fata obligatoriu pe strada Dupa anuntarea noului numar de infectari cu COVID-19, la nivelu judetului Iasi, conform Antena 3 . continuă pe Playtech

Orasul in care masca devine obligatorie si pe strazi de acum: Trebuie sa purtati masca pentru ca nu stiti daca...

Muriel Bowser, primarul orasului Washington DC din Statele Unite ale Americii a anuntat masuri mai dure in lupta impotriva noului coronavirus. Masca devine obligatorie chiar si in aer liber in capitala americana.

Judetul din Romania in care masca devine obligatorie si pe strada! Alte noi reguli trebuie respectate de acum! Se revine la starea de urgenta

Purtarea mastii devine obligatorie pe strazile din Iasi. Este una dintre masurile impuse de autoritatile judetene dupa cresterea numarului de infectii cu SARS-CoV-2 si pentru a evita carantinarea orasului.

BELGIA: Masca devine obligatorie in spatiile publice aglomerate

Belgia ia masuri suplimentare de siguranta dupa ce relaxarea a adus o crestere a cazurilor de coronavirus. De sambata, masca este obligatorie in toate locurile aglomerate, inclusiv in cele deschise - artere comerciale, targuri, piete, terasele hotelurilor, barurilor si restaurantelor, scrie Digi24.

Mihai Gainusa, acuzatie fara precedent pentru Andreea Esca. Ce a putut sa spuna

Mihai Gainusa a facut acuzatii dure la adresa Andreei Esca. Care este adevarul despre infectarea cu noul coronavirus a vedetei Pro TV. Ce a spus Mihai Gainusa despre Andreea Esca La adresa prezentatoarei Andreea Esca, Mihai Gainusa a facut mai multe acuzatii dure pe pagina de Facebook. La fel de carcotas cum il stie toata .

Dezvaluiri fara precedent despre bataile incasate de Claudia Patrascanu de la Gabi Badalau. Sparsese usa si o ingramadise in colt

Ies la iveala detalii socante despre agresiunile suportate de Claudia Patrascanu din partea sotului cu care se afla acum in plin divort cu scantei. Dezvaluirile vin direct de pe buzele celei ce i-a dat viata cantaretei. A spart usa de la dormitor, o facea in tot felul. Mai multe detalii, in continuare. Mama Claudiei Patrascanu, .

Simona Gherghe a rabufnit. Mesajul fara precedent pe care l-a dat vedeta TV

Din ce in ce mai multe vedete din showbiz-ul romanesc sunt revoltate de inconstienta unora si de lipsa de responsabilitate cand vine vorba de protectie si de respectarea regulilor de distantare sociala impuse de autoritati in aceasta perioada de criza epidemiologica. Simona Gherghe a rabufnit la adresa inconstientilor Romania este in plina criza, dar vocile .

Masca de protectie devine obligatorie si in aer liber! Care a tara europeana care a luat aceasta decizie

Belgia continua lupta cu coronavirusul luand noi masuri de restrictie. Dupa ce relaxarea a dus la cresterea numarului de cazuri, autoritatile au decis ca masca de protectie sa fie obligatorie si in aer liber, atunci cand vorbim despre zone aglomerate, targuri, piete, baruri, restaurante, terase.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )