Libnet.ro
UNICEF

07:00

Klaus Iohannis, fara masca de protectie la Bruxelles: argumentul presedintelui pentru gestul ciudat

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, fara masca de protectie la Bruxelles: argumentul presedintelui pentru gestul ciudat

In timp ce s-a creat o adevarata polemica la nivel global in ceea ce priveste purtatul mastii de protectie pe timpul pandemiei, presedintele Klaus Iohannis a evitat sa poarte una la. continuă pe Playtech

Presedintele Iohannis, fara masca la Consiliul European Administratia prezidentiala: in acel spatiu, purtarea mastii a fost optionala

Presedintele Klaus Iohannis apare fara masca intr-un mic grup de lideri europeni la Consiliul European. Dupa ce fotografia s-a viralizat rapid, administratia prezidentiala a declarat intr-un comunicat ca in acel spatiu purtarea mastii de protectie era optionala.

De ce nu a purtat Klaus Iohannis masca la Bruxelles? Raspunsul halucinant al Administratiei Prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a fost surprins fara masca de protectie, la summitul UE de la Bruxelles, in timp ce se afla in interior si sta de vorba cu alti demnitari care se protejeaza de coronavirus. in acest context, Administratia Prezidentiala a avut si prima reactie cu privire la imaginile aparute in spatiul public.

De ce nu a purtat Klaus Iohannis masca. Explicatia Administratiei Prezidentiale

La Consiliul European, purtarea mastii de protectie a fost optionala, nu obligatorie, iar acesta a fost motivul pentru care presedintele Klaus Iohannis apare in unele imagini fara masca de protectie, iar in alte poze apare cu masca de protectie, la fel precum alti lideri europeni, a transmis azi Administratia Prezidentiala. De ce nu a purtat .

Klaus Iohannis, aparitie surprinzatoare dupa scandalul provocat de imaginile fara masca de la Bruxelles

Klaus Iohannis a facut, miercuri, o vizita la Craiova, la fabrica de masini Ford, unde a facut si un test drive cu masina hybrid nou lansata.

Reactia lui Mircea Badea, dupa ce Klaus Iohannis a aparut fara masca langa liderii europeni. Precaut sau prost!

Ii este recunoscuta virulenta cu care, cel putin in ultima perioada, vorbeste despre incapacitatea autoritatilor de a face fata actualei pandemii. De asemenea este inca in memoria colectiva atacul moderatorului la adresa presedintelui Iohannis, in aprilie, cand cel din urma ar fi justificat inchiderea scolilor bazandu-se pe un raport mincinos presupus facut de francezi. Reactia .

Patriarhul Daniel, felicitat telefonic de Klaus Iohannis si Ludovic Orban cu ocazia zilei de nastere. Preafericitul Parinte i-a intampinat cu masca de protectie pe cei care au mers la Catedrala Patriarhala

Preafericitul Parinte Daniel, pe numele de mireanDan Ilie Ciobotea, implineste, miercuri, 69 de ani. Cu aceasta ocazie, Patriarhul Romaniei a fost felicitat si telefonic de presedintele Klaus Iohannis si.

Cati bani va primi Romania de la Bruxelles. Klaus Iohannis a facut anuntul

Klaus Iohannis vine cu precizari despre discutiile purtate recent la Bruxelles. Cu ce suma impresionanta a venit acasa seful statului? Proiectele europene bat la usa. Anunt Klaus Iohannis: Cati bani va primi Romania de la Bruxelles? Romania a obtinut o suma impresionanta pentru proiectele europene, a anuntat recent Klaus Iohannis. Este vorba despre 7. 9 miliarde .

Klaus Iohannis, anunt de ULTIMA ORA pentru romani: Avem la dispozitie sase ani. Ce trebuie sa facem cu banii europeni

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o declaratie de presa dupa o sedinta cu Guvernul pe tema fondurilor europene. Romania a obtinut, in urma negocierilor-maraton de la Summitul UE o suma impresionanta, de 80 de miliarde de euro.

Klaus Iohannis: Fondurile europene de 80 de miliarde de euro ne ofera ocazia de a reconstrui Romania

Fondurile europene de 80 de miliarde de euro alocate tarii noastre in cadrul summitului maraton care a avut loc in acest week-end la Bruxelles vor oferi ocazia de a reconstrui Romania, atat din punct de vedere economic cat si al marilor sisteme publice, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, dupa o sedinta pe tema fondurilor europene cu premierul Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, moderat optimist pentru un acord la summitul UE: Continuam cu a treia zi si, cu siguranta, si cu a treia noapte de negocieri

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat duminica moderat optimist in privinta sanselor ca liderii Uniunii Europene, reuniti in summit la Bruxelles, sa ajunga la un acord asupra planului de relansare post-coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )