Libnet.ro
UNICEF

07:00

Medic infectionist, avertisment despre cum putem contacta noul coronavirus de la plaja: Traieste suficient de mult timp

Playtech Playtech,
Medic infectionist, avertisment despre cum putem contacta noul coronavirus de la plaja: Traieste suficient de mult timp

In contextul cresterii explozive de noi imbolnaviri cu COVID-19, autoritatile au transmis tot mai mult informatii despre noile masuri de preventie, care se vor impune incepand cu 1 august. Astfel, purtarea mastii de protectie in spatiile deschise si aglomerate este una dintre regulile pe care romanii trebuie sa le respecte. Aceasta masura a fost decisa . continuă pe Playtech

Medic infectionist, avertisment catre milioane de romani. Cat de periculoasa este masca agatata de oglinda masinii

Intr-o perioada extrem de greu incercata, tot mai multi medici transmit mesaje de constientizare in incercarea de a-i ajuta pe cetateni sa inteleaga care sunt cele mai bune masuri de protectie si preventie. Cateva dintre masurile vitale in acest sens sunt pastrarea distantei sociale, dezinfectarea frecventa a mainilor si purtarea mastilor de protectie. Cu privire .

Alexandru Rafila, avertisment despre locurile unde te poti infecta imediat cu noul coronavirus. Ce trebuie sa faci

Alexandru Rafila vine cu noi avertizari catre cetateni, dupa ce ieri a fost a saptea zi cu peste 1000 de cazuri noi de imbolnaviri. Reprezentantul Romaniei la OMS atrage atentia ca anumite locuri sunt extrem de periculoase cand vine vorba de transmiterea infectiei cu COVID-19. Ce locuri trebuie sa evite cetatenii Medicul Rafila se arata .

Ministrul Sanatatii, avertisment despre riscul mare de infectare: Sunt doua saptamani grele in care vom avea o crestere progresiva a numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a declarat in cursul zilei de ieri ca Romania se afla intr-o perioada grea in care se consuma boala celor 4000 de pacienti care au refuzat internarea. Acesta pregateste cetatenii pentru ce este mai rau, dat fiind faptul ca suntem intr-o perioada grea in care numarul de noi imbolnaviri va creste .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )