Libnet.ro
UNICEF

10:00

Monica Pop, acuzatii grave la adresa autoritatilor: Trebuiau sa iasa sa spuna ca totul s-a modificat

Playtech Playtech,
Monica Pop, acuzatii grave la adresa autoritatilor: Trebuiau sa iasa sa spuna ca totul s-a modificat

Monica Pop, renumit medic oftalmolog, este cunoscuta pentru dezacordul exprimat fata de regulile si masurile de restrictii impuse de autoritati. Aceasta considera ca cetatenii sunt neindreptatiti atunci cand li se comunica ceva, iar mai apoi, totul se schimba radical. Motivul noii sale revolte este purtarea mastii de protectie de catre toata lumea, contrar declaratiilor de . continuă pe Playtech

Lovitura de teatru in cazul Caracal! Bunicul Luizei, acuzatii grave la adresa lui Cumpanasu: Cati bani ai putut sa furi, lautarule?

Desi ar fi trebui sa se alieze, avand aceeasi nenorocire de trait, familiile Macesanu si Melencu nu au o comunicare constructiva, iar punctul central ar fi Alexandru Cumpanasu, pe care bunicul Luizei pare ca-l detesta. Batranul publica adesea articole in care acestuia i se aduc ceea ce ar reprezenta prejudicii de imagine, in care i .

Monica Pop, uimita de ce a vazut pe strada in plina pandemie: Trebuiau sa iasa sa spuna ca totul s-a modificat

In contextul in care, la inceputul pandemiei, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, declara ca masca trebuie purtata doar de persoanele infectate, medicul Monica Pop este de parere ca acesta trebuia sa iasa acum, sa explice oamenilor ca lucrurile s-au schimbat si ca purtarea mastii este un lucru pozitiv. De asemenea, Monica Pop a declarat ca dimineata, in timp ce mergea catre spital, a vazut pe strada doar oameni care purtau masca de protectie.

Dr. Monica Pop, AVERTISMENT despre COVID-19: Masca nu ajunge! Virusul se transmite si daca cel infectat se...

Doctorul Monica Pop a avertizat ca masca de protectie este insuficienta in lupta cu noul coronavirus. Noul coronavirus se poate transmite si ca urmare a contaminarilor rezultate la nivelul ochilor, iar boala poate produce si o afectiune oftalmologica - conjunctivita virala, avertizeaza Monica Pop.

Monica Pop, revoltata pe testarile COVID-19: Oameni sanatosi au intrat in spital

Managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, Monica Pop, a povestit, miercuri seara, cazul unul coleg, care a facut 3 teste in 3 locuri diferite. Dintre acestea, unul a iesit pozitiv, celelalte doua au iesit negative.

PSD, acuzatii grave cu privire la Nicusor Dan. Nu poate ascunde adevarul!

Reprezentantii PSD condamna dur modul de actionare al autoritatilor in privinta lui Nicusor Dan, care a fost prins circuland cu un autoturism care avea ITP-ul expirat. Guvernul PNL il pune pe Nicusor Dan mai presus de lege, dar nu poate ascunde adevarul: e trist ca vrei sa conduci un oras cand nu esti in stare sa conduci legal o masina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )