Libnet.ro
UNICEF

14:46

Al treilea judet cu masca in spatii deschise. Anuntul de ultima ora al oficialilor

Playtech Playtech,
Al treilea judet cu masca in spatii deschise. Anuntul de ultima ora al oficialilor

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a stabilit noi masuri pentru limitarea raspandirii COVID-19. Printr-o decizie, este instituita obligativitatea purtarii mastii de protectie, in anumite intervale orare, pentru toate persoanele prezente in spatiile publice deschise stabilite prin hotarare a Comitetului. Primele judete care s-au conformat regulii au fost Arges si Dambovita, unde numarul mare de . continuă pe Playtech

DOCUMENT. Masca devine obligatorie si in spatiile deschise, in Bucuresti. Restrictii de ULTIMA ORA pentru Capitala

Premierul Ludovic Orban a semnat un ordin prin care masca devine obligatorie inclusiv in anumite spatii deschise din Bucuresti. Alte masuri anuntate de Grupul de Comunicare Strategica includ inchiderea teraselor dupa ora 23. Masurile vor intra in vigoare incepand cu 1 august.

Masca de protectie, obligatorie si in spatii deschise? Ludovic Orban, anuntul pe care niciun roman nu dorea sa-l auda

In contextul cresterii explozive a numarului de cazuri, Ludovic Orban a anuntat in urma cu putin timp, posibilitatea impunerii unei masuri restrictive de purtare a mastii in spatii deschise si aglomerate. Vestea a venit dupa analiza rezultatelor testelor COVID-19, in urma unor weekend-uri extrem de aglomerate pe litoralul romanesc. Zonele aglomerate reprezinta un risc major .

DOCUMENT Decizie de ultima ora! Noi restrictii in Romania. Se intampla dupa miezul noptii

CNSU a aprobat o serie de noi masuri pentru prevenirea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus. Noi restrictii in Romania. Ce se intampla de la miezul noptii. Una dintre masurile aprobate de catre Consiliul National pentru Situatii de Urgenta este purtarea mastii de protectie in spatii deschise. Aceasta masura se aplica in mai multe intervale orale, .

Noi restrictii in Romania de la 1 august. Guvernul Orban, anunt de ultima ora

Guvernul Orban s-a reunit, miercuri seara, pentru a adopta modificarile la starea de alerta prin introducerea de noi restrictii, incepand cu 1 august. CNSU: Masca pe strada, activitati comerciale nocturne interzise, distantare pe plaja. Guvernul Orban, anunt de ultima ora. Premierul, noi precizari despre restrictiile propuse Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat marti .

Orban: Purtarea obligatorie a mastii in spatii deschise va fi luata la nivel local si numai pentru anumite tipuri de activitati

Premierul Ludovic Orban a anuntat marti, ca obligativitatea purtarii mastii in spatii deschise va fi luata la nivel local, iar masura se va aplica pentru anumite tipuri de activitati si in zonele foarte aglomerate.

Purtarea mastii de protectie ar putea fi obligatorie si in spatii deschise, in zonele aglomerate - Orban

Limitarea programului pentru terase si cluburi si obligativitatea purtarii mastii si in spatii deschise, in zone aglomerate, precum piata sau faleza, sunt masuri discutate de autoritati in aceste zile, a afirmat luni premierul Ludovic Orban. El a facut aceste declaratii in contextul in care a fost intrebat despre aglomeratia de pe litoral.

Ultima ora! Noi masuri de restrictii pregatite de Guvern, incepand cu 1 august. Anuntul fara precedent facut de Ludovic Orban

Premierul Romaniei a transmis in urma cu putin timp informatii legate de noile masuri care ar putea fi adoptate de Guvern, cu scopul evitarii raspandirii infectiei cu noul coronavirus. Ludovic Orban a dezvaluit ca aceste propuneri vor fi facute astazi, in cadrul sedintei CNSU, urmand ca in sedinta de guvern de miecuri sa fie adoptate.

Ultima ora. Medicii legisti au descoperit de cat timp era mort copilul de 8 ani, din Cluj. Ce a raspuns criminalul cand a fost intrebat de ce si-a ucis fiul

Apar detalii infioratoare in cazul crimei din Cluj. Tatal care si-a injunghiat copilul de 8 ani si l-a lasat sa moara pe bancheta masinii cu care mersesera in vacanta este in stare stabila si a oferit informatii de ultima ora. Cand a avut loc crima Crima care a socat Romania continua sa oripileze prin informatiile .

Raiffeisen Bank, anunt de ultima ora: se intampla acum si acesti romani sunt vizati direct

Raiffeisen vine cu un anunt de ultima ora si sustine ca se adapteaza vremurilor. in perioada pandemiei, multa lume a lucrat de acasa si aceasta schimbare de comportament influenteaza.

Prima piata inchisa in Bucuresti. Decizia de ultima ora in Capitala

Autoritatile au decis inchiderea unei piete din Bucuresti din cauza epidemiei de coronavirus, respectiv a nerespectarii regulilor impuse de starea de alerta aflata in vigoare. Inspectorii au descoperit si produse neconforme, fara acte de provenienta sau chiar stricate. Astfel, organele de control au dat cu amenzi in stanga si in dreapta si au hotarat inchiderea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )