Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cat costa Huawei Mate 20 Pro in Romania: pret la Digi Mobil, Orange si eMAG

Playtech Playtech,
Cat costa Huawei Mate 20 Pro in Romania: pret la Digi Mobil, Orange si eMAG

Huawei Mate 20 Pro a fost anuntat in Londra pe 16 octombrie. Orange si Digi Mobil, dintre operatori, si eMAG il au deja in oferta. Iata la ce preturi il poti cumpara. Huawei Mate 20 Pro e. continuă pe Playtech

Huawei Mate 20 Pro Specificatii, pret si tot ce trebuie sa mai stii

Huawei Mate 20 Pro va fi prezentat pe 16 octombrie. Sunt multe promisiuni mari inainte de lansare si telefonul e asteptat la un pret foarte mare. Iata ce altceva mai trebuie sa stii. Huawei.

Huawei Mate 20 Pro Tot ce sa stii despre cel mai scump Huawei

Huawei Mate 20 Pro a fost prezentat pe 16 octombrie la Londra. E raspunsul companiei la Samsung Galaxy Note 9 si, intr-o anumita masura, la iPhone Xs Max. Huawei Mate 20 Pro s-a remarcat prin.

Huawei Mate 20 Pro, la Digi Mobil: cat costa noul Huawei in Romania

Huawei Mate 20 Pro a fost anuntat oficial pe 16 octombrie. La scurt dupa eveniment, Digi Mobil a listat telefonul in magazinul sau online. Iata cat costa cel mai scump Huawei la cel mai ieftin.

Huawei Mate 20 Pro ar putea fi cel mai scump smartphone: cat costa telefonul de top

Mai sunt doar cateva zile pana la lansarea noilor telefoane de top de la Huawei, dar deja se cunosc majoritatea detaliilor care nu te vor lasa sa uiti de Huawei Mate 20 Pro. in cadrul.

Huawei Mate 20 Pro: Primul hands-on, primele impresii, specificatii si pret

Varful de lance Huawei Mate 20 Pro s-a lansat astazi, intr-un eveniment gigant la Londra, la care au participat mii de pasionati de tehnologie, retaileri, jurnalisti si bloggeri. Huawei Mate 20 Pro este, fara doar si poate, unul dintre cele mai.

Huawei Mate 20 Pro Ce trebuie sa stii despre cel mai scump Huawei

Huawei Mate 20 Pro a fost prezentat pe 16 octombrie la Londra. E raspunsul companiei la Samsung Galaxy Note 9 si, intr-o anumita masura, la iPhone Xs Max. Huawei Mate 20 Pro s-a remarcat prin.

LIVE Huawei Mate 20 Pro Lansare, specificatii si detaliile finale

Huawei Mate 20 Pro e anuntat oficial in Londra. Pretul se anunta imens, dar si lista de specificatii ar fi pe masura, de la rezistenta la apa la camera foto. Huawei Mate 20 Pro Ce.

Huawei Mate 20 Pro Lansare, specificatii si detaliile finale

Huawei Mate 20 Pro a fost anuntat oficial in Londra. Mai jos cateva specificatii si poti vedea videoul cu transmisiunea Huawei din momentul lansarii. Huawei Mate 20 Pro Tot ce sa stii.

Huawei Mate 20 Pro, un flagship caruia nu ai ce sa ii ceri mai mult[HANDS-ON PREVIEW]

Huawei a cautat in ultimii ani sa-si gaseasca o identitate de brand, sa se stabilizeze asupra unei scheme de lansari anuale si asupra unui design care sa fie recunoscut cu usurinta.

Huawei Mate 20 X e arma Huawei impotriva Nintendo Switch

Huawei Mate 20 Pro a fost primul. A venit apoi Mate 20 X. Are un display OLED cu o diagonala de 7,2 inci si este echipat cu o baterie uriasa. Mai are si un gamepad. Huawei Mate 20 X e un telefon.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )