Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cel mai scump telefon din Romania e un Huawei. Cat costa si de ce

Playtech Playtech,
Cel mai scump telefon din Romania e un Huawei. Cat costa si de ce

Odata cu Mate 20 Pro, Huawei a trecut la pretul de-o mie de euro. Are insa un telefon si mai scump pe care acum il poti cumpara chiar si in Romania. Huawei Mate 20 Pro Porsche Design e un. continuă pe Playtech

Cel mai scump divort din istorie. Cum se impart cei 138 de miliarde de dolari?

Jeff Bezos, fondatorul si CEO Amazon, cel mai bogat om din lume, divorteaza de sotia lui. Cum se va imparti averea lui colosala de 138 de miliarde de dolari? .

UPDATE Cel mai rece decembrie din istoria pilonului II de pensii: Desi numarul participantilor a crescut la 7,25 milioane persoane, valoarea activelor a scazut, iar rentabilitatea a ajuns la cel mai mic nivel

Ordonanta care suprataxeaza mediul de afaceri a redus valoarea totala a activelor din pilonul II de pensii in luna decembrie 2018, iar indicatorul de rentabilitate a fondurilor de pensii a ajuns la cel mai mic nivel din istorie. Scaderea valorii actiunilor cotate la Bursa de Valori Bucuresti, ca raspuns al pietei financiare la prevederile Ordonantei 114/2018, este principala explicatie atat pentru reducerea valorii activelor, cat si pentru inrautatirea indicatorului de rentabilitate calculat de ASF, sustin oficialii APAPR, asociatia care reprezinta administratorii de fonduri de pensii administrate privat. Acestia spun ca in ciuda acestor scaderi bursiere, fondurile au obtinut in 2018 al 11-lea an de castiguri nete pentru cei 7,2 milioane de participanti la sistem. UPDATE ASF sustine ca fondurile de pensii private sunt investitori pe termen lung si ca evolutia pe termen foarte scurt de ex: o luna) nu este un indicator relevant. Fara a spune nimic despre efectele OUG 114/2018, ASF sustine ca scaderea generalizata a pietelor bursiere internationale si riscul de contagiune din luna decembrie 2018 au influentat pe termen foarte scurt activele fondurilor de pensii'.

SONDAJ: increderea rusilor in Putin a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani

Increderea publica in presedintele rus Vladimir Putin a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani, conform unui sondaj de opinie al statului, scrie Reuters.

A MURIT cel mai BATRAN barbat din lume

Cel mai batran barbat din lume, japonezul Masazo Nonaka, a murit, duminica la varsta de 113 ani, informeaza agentia EFE, citata de Agerpres. Barbatul a murit in somn, in locuinta sa aflata in orasul.

Cel mai batrn barbat din lume a murit n Japonia

Cel mai batran barbat din lume a murit la domiciliul sau dintr-o statiune balneo-climaterica de pe principala insula japoneza, Hokkaido, noteaza Guardian.

VIDEO Cum va arata cel mai scump pod din istoria Romaniei. Constructia va lega Moldova de Dobrogea, in zona Jijila

A inceput constructia podului peste Dunare care va uni judetele Braila-Galati de Tulcea. Constructia ar urma sa fie inaugurata in 2021.

Boo, cel mai dragut caine din lume, a murit la varsta de 12 ani

Boo, supranumit cel mai dragut caine din lume, a murit la varsta de 12 ani, au anuntat stapanii lui pe contul de Facebook urmarit de peste 16 milioane de utilizatori.

Economia Chinei a nregistrat n trimestrul patru cel mai redus nivel din 2009 pna n prezent

Produsul Intern Brut PIB) al Chinei a crescut cu 6,4%, in trimestrul al patrulea al anului trecut, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, si cu 6,5% fata de trimestrul anterior, conform datelor prezentate luni, transmite Bloomberg, citat de Mediafax.

EUROSTAT, IN TRIMESTRUL TREI DIN 2018: Pretul locuintelor din Romania si Italia, in crestere

Pretul locuintelor a crescut cu 1,6% in zona euro si cu 1,5% in Uniunea Europeana, in trimestrul trei din 2018 comparativ cu precedentele trei luni, in timp ce Italia si Romania au inregistrat cel mai semnificativ declin din UE.

EUROSTAT, IN TRIMESTRUL TREI DIN 2018: Pretul locuintelor din Romania si Italia, in scadere fata de UE

Pretul locuintelor a crescut cu 1,6% in zona euro si cu 1,5% in Uniunea Europeana, in trimestrul trei din 2018 comparativ cu precedentele trei luni, in timp ce Italia si Romania au inregistrat cel mai semnificativ declin din UE.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )