Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ecaterina Andronescu, perla despre bacalaureat. Ministrul Educatiei, replica fara noima

Playtech Playtech,
Ecaterina Andronescu, perla despre bacalaureat. Ministrul Educatiei, replica fara noima

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, perla despre bacalaureat. Oficialul a avut o replica fara noima cand a fost intrebat daca examenul maturitatii reflecta cunostintele pe care le-a acumulat un elev la liceu. Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, perla despre bacalaureat Ecaterina Andronescu a vorbit despre bacalaureat. Ministrul Educatiei a avut un raspuns inedit la intrebarea unui moderator . continuă pe Playtech

Ecaterina Andronescu, nemultumita de rezultatul slab de la BAC, propune masuri mai severe

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, propune introducerea orelor remediale din clasa a IX-a si planuri personalizate pentru fiecare elev, dupa procentul de promovare la bacalaureat mic si nemultumitor.

REZULTATE BAC 2019. Ecaterina Andronescu, anuntul care poate schimba totul

Procentul de promovabilitate la prima sesiune a examenului de Bacalaureat din acest an este aproape similar cu 2018, iar 177 de elevi au obtinut media 10,00, a declarat, luni, ministrul Educatiei, Ecaterina.

Digi 24: Ecaterina Andronescu, iesire nervoasa pe tema bancnotelor mototolite in fata studentilor. Vreti sa ma trimiteti la colt

Ministrul Educatiei Ecaterina Antronescu a explicat la Jurnalul de Seara de ce a ales sa demonstreze studentilor ca valoarea lor e neatinsa printr-un gest de mototolire a doua bancnote. intr-un schimb de replici cu realizatorul Cosmin Prelipceanu, ministrul a respins afirmatia acestuia ca gestul sau a fost controversat.

Ministrul Ecaterina Andronescu, PRIMA REACTIE dupa afisarea rezultatelor la Bacalaureat: Sunt cam tot pe acolo. Este absolut inacceptabil

Ministerul Educatiei a publicat, pe site-ul special, primele rezultate ale examenului de Bacalaureat 2019. La scurt timp dupa publicarea rezultatelor o reactie a venit din partea ministrului Educatiei,.

VIDEO Ecaterina Andronescu: Orice evaluare evalueaza subiectele pe care examenul le presupune in evaluarea respectiva

Ministrul a facut o observatie greu de inteles in mod logic logic, referindu-se examenul de Bacalaureat din acest an. Invitata la o emisiune din cadrul TVR, aceasta a adus in discutie rezultatele elevilor si necesitatea dezvoltarii filierii tehnologice.

REZULTATE BAC 2019. Judetul Cluj pe primul loc, Ilfov pe ultimul. Anuntul facut de ministrul Educatiei

Rezultatele la prima sesiune din acest an a examenului de Bacalaureat au fost publicate luni pe site-ul bacalaureat. edu. ro, dar si la licee. Potrivit site-ului dedicat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )