Libnet.ro
UNICEF

00:06

Avocatul lui Radu Mazare, despre conditiile in care sta acesta in inchisoare. Ce spune despre Dragnea

Playtech Playtech,
Avocatul lui Radu Mazare, despre conditiile in care sta acesta in inchisoare. Ce spune despre Dragnea

Avocatul lui Radu Mazare si-a vizitat clientul la Penitenciarul Rahova, iar apoi, a facut cateva declaratii jurnalistilor despre conditiile in care sta fostul primar al Constantei, dar si despre Liviu Dragnea. Radu Mazare si fostul sef al PSD sunt acum colegi de penitenciar, dar avocatul fostului edil al Constantei spune ca nu s-au intalnit zilele [] . continuă pe Playtech

Avocatul lui Radu Mazare NU a putut sta de vorba cu fostul edil: Sper ca starea lui de spirit sa se imbunatateasca! Facem plangere la CEDO

Avocatul Tiberius Barbacioru a mers, miercuri, la Penitenciarul Rahova pentru a discuta cu Radu Mazare. Acesta le-a declarat jurnalistilor ca nu a putut sta de vorba cu fostul edil al Constantei, dar ca planul de.

Avocatul lui Radu Mazare face plangere la CEDO: Acolo putem arata toate neajunsurile

Avocatii lui Radu Mazare, condamnat definitiv la noua ani de inchisoare cu executare si incarcerat la penitenciarul Rahova, nu se dau batuti. Ei sustin ca se vor adresa CEDO Curtea Europeana a Drepturilor Omului pentru a incerca sa demonstreze ca fostul primar al Constantei ar fi fost condamnat pe nedrept. Radu Mazare merge cu [] .

Radu Mazare, primele declaratii din inchisoare! Cu cine sta in celula

Jurnalistul Victor Ciutacu l-a vizitat pe Radu Mazare la Rahova si a venit cu cateva detalii despre viata fostului primar in inchisoare. Pentru un om aflat in regim de detentie, arata bine. E normal, avea.

Radu Mazare nu s-a intalnit inca cu Liviu Dragnea, la Penitenciarul Rahova. Avocat: Se simte bine, face plimbari in cerc, in curtea unitatii

Radu Mazare nu s-a intalnit, pana in prezent, cu Liviu Dragnea, ambii aflati in carantina in Penitenciarul Rahova, a declarat avocatul fostului primar al Constantei dupa ce si-a vizitat, joi, clientul. Avocatul a mai spus ca fostul edil se simte bine, face plimbari in cerc, in curtea unitatii, si s-a inscris la revista penitenciarului.

Radu Mazare va ataca la CEDO sentinta de nouaani de inchisoare. La aceasta plangere lucreaza deja o echipa de avocati

Radu Mazare va ataca la CEDO sentinta de nouaani de inchisoare primita in dosarul retrocedarilor ilegale. Anuntul a fost facut chiar in fata Penitenciarului Rahova de catre avocatul fostului edil al.

Radu Mazare va ataca la CEDO decizia de condamnare la 9 ani de inchisoare

Fostul primar al orasului Constanta, Radu Mazare, condamnat definitiv la 9 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale, va contesta sentinta la CEDO. Anuntul a fost facut de avocatul fostului edil in fata Penitenciarului Rahova.

Cat a costat extradarea lui Radu Mazare din Madagascar. Banii, suportati de statul roman

Radu Mazare a fost adus in tara dupa o procedura de extradare derulata in timp record. A fost arestat pe 8 mai, in Madagascar, si apoi a fost adus in tara si incarcerat in doar cateva zile. Radu Mazare a fost capturat si arestat de autoritatile din Madagascar pe 8 mai. Imediat dupa confirmarea oficiala, [] .

Liviu Dragnea, coleg de celula cu Radu Mazare? Ce au servit la micul dejun

Liviu Dragnea s-ar putea sa se fi intalnit cu Radu Mazare in Penitenciarul Rahova, unde acesta se afla deja de o saptamana. Interesant este micul dejun pe care l-a servit detinutul Dragnea. Fostul sef al PSD a primit, pe 27 mai, sentinta de condamnare la inchisoare de 3 ani si 6 luni, in dosarul angajarilor [] .

Cum va fi viata lui Radu Mazare in spatele gratiilor. Nu o sa-l vedem imbracat in faraon, dar va avea grija ca presa sa scrie de el

Radu Mazare are de executat o pedeapsa de 9 ani si 10 luni de inchisoare. in urma cu o saptamana a fost adus in Romania din Madagascar, tara in care fugise la finalul lunii decembrie 2017 si unde ceruse azil politic. Pentru trei saptamani, fostul primar al Constantei va fi inchis la Penitenciarul Rahova. in perioada de carantina, detinutul Mazare ia primul contact cu viata de puscarie.

Radu Mazare, incarcerat la Rahova, va contesta la CEDO decizia definitiva de condamnare la 9 ani de inchisoare

Fostul primar al Constantei Radu Mazare, incarcerat in Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat definitiv la 9 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale de plaje, va contesta la CEDO decizia instantei, a anuntat unul dintre avocatii acestuia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )