Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cine este femeia cu care Radu Mazare se va casatori in spatele gratiilor

Playtech Playtech,
Cine este femeia cu care Radu Mazare se va casatori in spatele gratiilor

Radu Mazare a anuntat, in urma cu cateva zile, ca se va casatori in inchisoare. Iubita sa, care urmeaza sa-i fie sotie, a stat alaturi de fostul primar al Constantei aproximativ 15 ani. Iubita lui Radu Mazare, cea care urmeaza sa-i devina sotie, se numeste Roxana Mihalache. Cei doi sunt impreuna de aproximativ 15 ani, [] . continuă pe Playtech

Cine este femeia care sustine ca are un copil cu Catalin Botezatu. E mai in varsta decat el

Cine este femeia care sustine ca are un copil cu Catalin Botezatu? Nu se cunosc multe detalii despre viata ei, dar designerul a recunoscut ca a cunoscut-o cand era mai tanar, dar ea este mai in varsta decat el. Catalin Botezatu a ajuns iar in mijlocul unui scandal cu latura personala, dar zvonurile, desi contradictorii, [] .

Motivul lui Radu Mazare din spatele casatoriei anuntate

Fostul edil al Constantei, Radu Mazare, si-a cerut iubita de sotie, iar cei doi urmeaza sa se casatoreasca chiar in spatele gratiilor. Citeste SiDecizie de ultima ora luata de Radu Mazare,.

Nunta la Rahova. Radu Mazare se va casatori in penitenciar

Radu Mazare si-a cerut in casatorie iubita si urmeaza sa se casatoreasca in penitenciar luna viitoare, de ziualui, a anuntat Mihai, fratele fostului edil al Constantei. Mazare si-a cerut iubita prin telefon si, la ceremonie, va purta acelasi costum pe care-l poarta in fata instantei.

Decizie de ultima ora luata de Radu Mazare, din spatele gratiilor

Radu Mazarea luat o decizie incredibila din spatele gratiilor. Fostul primar al Constantei a decis sa se insoare. Confirmarea a venit de la fratele sau, Mihai, care l-a vizitat la Penitenciarul.

Cine este romanul care i-a daruit lui Trump o insigna cu tricolorul romanesc

Originar din Pitesti, un roman i-a facut cadou lui Donald Trump o insigna cu steagul tarii noastre. Este vorba de Petrut Ghita, care tocmai a absolvit Academia Fortelor Aeriene americane, cea mai importanta in.

Cine este omul care a fost imbratisat calduros de Papa Francisc - VIDEO

Papa Francisc a vorbit cu mare emotie despre romani si despre tara noastra, in fata a mii de oameni adunati la Vatican la audienta generala. L-a impresionat foarte mult pe Suveranul Pontif rugaciunea.

Radu Mazare se va casatori dupa gratii. Ce costum va purta la nunta. Cand va avea loc evenimentul

Radu Mazare se va casatori dupa gratii. Este anuntul facut de fratele fostului primar al municipiului Constanta, care sustine ca acesta si-a cerut iubita in casatorie prin telefon. Evenimentul ar urma sa aiba loc luna viitoare, in inchisoare. Radu Mazare se va casatori in penitenciar Nunta lui Radu Mazare ar urma sa aiba loc in [] .

Nunta Radu Mazare. Ce reguli trebuie sa respecte fostul primar al Constantei pentru ceremonia din spatele gratiilor

Radu Mazare si-a cerut iubita de sotie, iar cei doi urmeaza sa se casatoreasca in spatele gratiilor. Fostul edil al Constantei trebuie sa respecte insa si cateva reguli de baza. Din punctul de.

Cine este Roxana Mihalache, poreclita paluga, viitoarea sotie a lui Radu Mazare

Radu Mazare si-a cerut in casatorie iubita si urmeaza sa se casatoreasca in penitenciar luna viitoare, de ziua lui.

Cine este Roxana Mihalache, poreclita Paluga, viitoarea sotie a lui Radu Mazare

Radu Mazare si-a cerut in casatorie iubita si urmeaza sa se casatoreasca in penitenciar luna viitoare, de ziua lui.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3234 seconds )