Libnet.ro
UNICEF

12:45

Doar 14 cuvinte. Ce le-a transmis Radu Mazare judecatorilor, la audieri

Playtech Playtech,
Doar 14 cuvinte. Ce le-a transmis Radu Mazare judecatorilor, la audieri

Radu Mazare a fost scos, marti, din detentie si dus in fata judecatorilor de la Curtea Suprema pentru a fi audiat. Fostul primar al municipiului Constanta a spus in fata instantei ca nu are nimic de declarat. A rostit doar 14 cuvinte, dar si-a angajat o armata de avocati sa il apere. Sedinta de judecata [] . continuă pe Playtech

Cum arata celula in care este inchis Radu Mazare si in ce conditii sta in penitenciarul Rahova. FOTO

Radu Mazare este incarcerat in Penitenciarul Rahova, intr-o celula aflata in vecinatatea celei in care a fost inchis fostul presedinte ANAF, Sorin Blejnar. Marti, fostul primar al municipiului Constanta a fost scos pentru prima data din penitenciar pentru a fi dus in fata judecatorilor de la Curtea Suprema. Autoritatile din Madagascar l-au extradat, luni, pe [] .

Radu Mazare, adus la Curtea Suprema. Avocat: La Rahova, fostul edil s-a apucat de citit istorie, geografie si politic (FOTO)

50: Procesul s-a terminat. Radu Mazare a fost dus la penitenciarul Rahova. Radu Mazare a ajuns, marti, la sediul ICCJ pentru a fi confirmat mandatul de arestare din dosarul Polaris in care a fost.

Avocatii lui Radu Mazare incearca sa opreasca extradarea. Fostul edil a refuzat sa urce in avion

Radu Mazare nu accepta ideea ca ar putea ajunge iar pe mana Justitiei din Romania, asa ca incearca pe toate caile sa opreasca extradarea. A cerut azil politic chiar si in Franta si a refuzat sa se urce in avion. Probabil ca vestile ajung mai greu pana in Madagascar, dar Radu Mazare ar fi trebuit [] .

PRIMELE VIZITE pentru RADU MAZARE la penitenciar: Fiul si mama fostului edil, la Rahova (VIDEO)

Dupa a doua noapte petrecuta la Rahova, Radu Mazare a fost vizitat in arest. Fiul si mama fostului edil au stat cateva ore la penitenciar. La fel si avocatii. Sunt o mama care am un copil intr-o.

Rasturnare de situatie in privinta lui Radu Mazare. Anuntul facut de avocatul fostului primar al Constantei

Radu Mazare va fi adus marti, in jurul orei 14,30, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva in lipsa emis pe numele lui in ianuarie 2018 in.

Fratele lui Radu Mazare: Avocatii au decis sa sesizeze autoritatile franceze despre abuzul celor din Madagascar

Avocatii lui Radu Mazare au sesizat autoritatile franceze despre un presupus abuz la care ar fi fost supus fostul primar al Constantei, avand in vedere ca decizia extradarii nu a fost luata de un judecator, a precizat fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare.

Mircea Badea, despre extradarea lui Radu Mazare: Singurul lucru important este cum s-a facut

Mircea Badea a vorbit luni, in emisiunea in Gura Presei, despre extradarea lui Radu Mazare. Realizatorul Antena 3 apreciaza ca nu este nimic spectaculos in ceea ce priveste venirea in Romania a lui Radu.

Radu Mazare, in carantina timp de 21 de zile in Penitenciarul Rahova

Avem primele fotografii cu Radu Mazare, fostul primar al Constantei care este adus astazi in tara, dupa fuga din Madagascar. Mazare are de executat noua ani de inchisoare si a fost prins recent in.

Primele fotografii cu Radu Mazare. Fostul primar al Constantei este in drum spre Romania

Fostul primar al Constantei Radu Mazare este in zbor spre Romania, de la Paris, potrivit primelor imagini surprinse cu acesta chiar in avion. Mazare este extradat din Madagascar, acolo unde fugise pentru a scapa.

Radu Mazare, adus la Curtea Suprema. Avocat: La Rahova, fostul edil s-a apucat de citit istorie, geografie si politic

Radu Mazare a ajuns, marti, la sediul ICCJ pentru a fi confirmat mandatul de arestare din dosarul Polaris in care a fost condamnat, in prima instanta, la 9 ani si 10 luni de inchisoare. in acest ultim dosar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )