Libnet.ro
UNICEF

15:46

Ce face Radu Mazare in inchisoare. Ultimele vesti, dupa ce si-a cerut iubita in casatorie

Playtech Playtech,
Ce face Radu Mazare in inchisoare. Ultimele vesti, dupa ce si-a cerut iubita in casatorie

Avocatul lui Radu Mazare a oferit detalii despre viata din inchisoare a fostului edil si despre modul in care decurg pregatirile pentru nunta care urmeaza sa aiba loc in penitenciar. Dosarul pentru casatorie a fost deja depus, iar acum se asteapta raspunsul de la Administratia Nationala a Penitenciarelor. Ultimele vesti din inchisoare despre Radu Mazare [] . continuă pe Playtech

Cum se va desfasura nunta lui Radu Mazare in inchisoare. Detinutul are dreptul la 48 de ore de vizita conjugala

Radu Mazare si-a cerut in casatorie iubita si urmeaza sa se casatoreasca in penitenciar luna viitoare, de ziua lui, a anuntat Mihai, fratele fostului primar al Constantei.

Radu Mazare, din nou in fata instantei. Fostul edil al Constantei afla unde isi va ispasi pedeapsa

Radu Mazare afla, luni, unde isi va ispasi pedeapsa de nouaani de inchisoare. Perioada de carantina a expirat, iar o comisie a ANP urmeaza sa decida regimul de detentie si daca va fi.

Radu Mazare afla unde isi va ispasi pedeapsa

Radu Mazare afla, luni, unde isi va ispasi pedeapsa de nouaani de inchisoare. Perioada de carantina a expirat, iar o comisie a ANP urmeaza sa decida regimul de detentie si daca va fi.

Motivul lui Radu Mazare din spatele casatoriei anuntate

Fostul edil al Constantei, Radu Mazare, si-a cerut iubita de sotie, iar cei doi urmeaza sa se casatoreasca chiar in spatele gratiilor. Citeste SiDecizie de ultima ora luata de Radu Mazare,.

Radu Mazare va sta la Penitenciarul Rahova, in regim inchis, pana in 2021

Veste proasta pentru Radu Mazare. in timp ce se fac pregatiri pentru nunta fostului edil al Constantei apare si vestea ca acesta va ramane la Penitenciarul Rahova pana in 2021 si ca regimul de detentie va.

Radu Mazare ramane incarcerat la Penitenciarul Rahova pana in 2020

Radu Mazare si-a terminat perioada de carantina de 21 de zile, iar o comisie a Penitenciarului Rahova a decis ca fostul edil al Constantei sa-si ispaseasca pedeapta aici, cel putin pana in 2020, transmite RT.

Radu Mazare ramane incarcerat la Penitenciarul Rahova pana in 2021

Radu Mazare si-a terminat perioada de carantina de 21 de zile, iar o comisie a Penitenciarului Rahova a decis ca fostul edil al Constantei sa-si ispaseasca pedeapta aici, cel putin pana in 2021, transmite RT.

Pregatiri pentru nunta lui Radu Mazare. Iubita fostului edil al Constantei, solicitare pentru reprezentantii inchisorii

Iubita lui Radu Mazare a facut o solicitare pentru ca nunta acesteia cu fostul edil al Constantei sa poata avea loc. Roxana a depus o cerere scrisa in care solicita conducerii Penitenciarului sa-i aprobe.

Ministrul Ana Birchall, despre decizia ICCJ in cazul lui Radu Mazare: O sa dam curs acestor solicitari

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall,a vorbit luni despre solicitarea avocatilor lui Radu Mazare, cu privire la documentatia extradarii fostului edil, admisa la Curtea Suprema. Pana in.

Radu Mazare a ajuns la iCCJ pentru audieri in dosarul Henri Coanda. Zi de foc, luni, pentru fostul primar

Radu Mazare a ajuns luni dimineata la inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi audiat in dosarul locuintelor sociale din campusul Henri Coanda, o cauza in care fostul primar al Constantei a.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )